سوال 86 گزینه دو دیروز!
-
Michael Vey پی اچ که افزایش میابد نه کاهش
-
@ma-a افریننننننننننن
جایزتم اینه ک اجازه میدم ک تحلیل کنی این تستو و ب عنوان بهترین پاسخ علامتت بزنم:rolling_on_the_floor_laughing:Michael Vey واکنشو ک بنویسی
میبینی هیدرونیوم اکسندس پس ینی نهایتا تو به هیدروژن میرسی پس ینی کاهش اسیدیته ،افزایش پی اچ ،کاهش رسانایی الکتریکی و افزایش یون هیدروکسیدت -
Michael Vey واکنشو ک بنویسی
میبینی هیدرونیوم اکسندس پس ینی نهایتا تو به هیدروژن میرسی پس ینی کاهش اسیدیته ،افزایش پی اچ ،کاهش رسانایی الکتریکی و افزایش یون هیدروکسیدت@ma-a

-
@ma-a ببین از رو این دارم میگم
-
جالب اینجاس ک ادمی ک 1 رو درست میگیره ینی قطع ب یقین باید 2 و 3 رو درست بگیره
پس نتیجه میگیریم ک من ادم نیستم:rolling_on_the_floor_laughing: -
جالب اینجاس ک ادمی ک 1 رو درست میگیره ینی قطع ب یقین باید 2 و 3 رو درست بگیره
پس نتیجه میگیریم ک من ادم نیستم:rolling_on_the_floor_laughing:Michael Vey +++++++:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
از اونجایی ک هردوتون جواب دادین و خوب گفتین پس قضیه بهترین جواب منتفیه و فق حل شده میزنم:face_with_tears_of_joy:
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
از اونجایی ک هردوتون جواب دادین و خوب گفتین پس قضیه بهترین جواب منتفیه و فق حل شده میزنم:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey نه خیر:face_with_tears_of_joy: جواب بهترینو بزن :face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey نه خیر:face_with_tears_of_joy: جواب بهترینو بزن :face_with_tears_of_joy:
-
این پست پاک شده!
-
@R-Aa خیلی وقت بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: این نخیر نگفته بودم اوفی راحت شدم
@R-Aa بارا بابااا
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
Michael Vey اینو سیو کردین بگین سریع تا من حذف کنم
-
این پست پاک شده!
Michael Vey
آدرستو میدم بیان بگیرنت:face_with_tears_of_joy: -
این پست پاک شده!
Michael Vey بپاک دان کردم
-
Michael Vey
آدرستو میدم بیان بگیرنت:face_with_tears_of_joy:@R-Aa رححمان بگیر تا من حذف کنم:rolling_on_the_floor_laughing:
-
@R-Aa رححمان بگیر تا من حذف کنم:rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey حذغف کن
-
ای تویی ک نشانکش کردی ببخشید ک پاک کردم:face_with_tears_of_joy: