hypothalamus😯
-
فرزام الان شما نتیجه گرفتین هیپو بالاتره یا اپی ؟ من تو قلمچی دیدم اپی بالتر البته یادم نیست درست ولی همین بود پیدا نمیکنم ازمونشه
-
یچیزیم هست اینک هیپوتاموس ی فضاست ساختار خاصی نیست شاید برا همین کتاب راجبش حرف نزده تو تشریح
-
@0Farzam0
طبق این شکل آره پینه آل بالاتره -
یچیزیم هست اینک هیپوتاموس ی فضاست ساختار خاصی نیست شاید برا همین کتاب راجبش حرف نزده تو تشریح
-
@0Farzam0

این بهتره -
@0Farzam0
طبق این شکل آره پینه آل بالاترهپرستو بابایی طبق کتابم بالاتر برید شکلی که کتاب نشون داده رو ببینید همون که یه نیمکره انداخته
-
@Soniaaa
این مقایسه اصن یه طوریه
از کجا معلوم تو انسان ها این صدق کنه
مث کلیه و اینا نیست که یه حجم مورد قبولی داشته باشه@0Farzam0
وقتی روده ملخ با انسان مقایسه میشه بیا در مقابل گوسفند با اون عظمت سکوت کنیم😂💔 -
@0Farzam0 بله میخواستم بگم همینو ولی دیدم سونیا فک کنم یه چیز گفت به شک افتادم بزارید اون آزمون مهر ماه قلمچی مال همن امسالم بود گیر بیارم قطعیشو بگم
-
@Soniaaa در hypothalamus😯 گفته است:
@0Farzam0

این بهترهپس اگه نسبت به هیپوتالاموس سنجیدن میگیم بالاتر ولی اگه نسبت به تالاموس سنجیدن میگیم پایین تر
-
@Soniaaa در hypothalamus😯 گفته است:
@0Farzam0

این بهترهپس اگه نسبت به هیپوتالاموس سنجیدن میگیم بالاتر ولی اگه نسبت به تالاموس سنجیدن میگیم پایین تر
پرستو بابایی
تبارک الله -
@0Farzam0 چون تقریبا تو 4 تا آزمونش من دیدم این نکته رو یه بار همین جا گفتم اینو بچه ها گفتن هیپو بالاتر منم قبول کردم بعد قلمچی گفت نه پایین تر مبنارو هم شکل کتاب همین که سونیا فرستاد گرفته بود
-