چاپار ریاضی
-
هاعی
بچه ها درسنامه چاپار ریاضی کفافه؟ حال ندارم خود فرسنگارو ببینم میخوام چاپار ببینم برم سراغ تست
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
هاعی
بچه ها درسنامه چاپار ریاضی کفافه؟ حال ندارم خود فرسنگارو ببینم میخوام چاپار ببینم برم سراغ تست
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
Michael Vey
سلام
اره بنظر من کافیه چون نکته های درسنامه همش دوباره داخل تست ها توسط خود استاد مرور میشن
همین که اصل موضوع رو از چاپار بگیری دیگه از تست های اموزشی راه میوفتی -
Michael Vey
سلام
اره بنظر من کافیه چون نکته های درسنامه همش دوباره داخل تست ها توسط خود استاد مرور میشن
همین که اصل موضوع رو از چاپار بگیری دیگه از تست های اموزشی راه میوفتیBaby-_-Yooda اخشش
دستت درد نکنه -
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
Baby-_-Yooda اخشش
دستت درد نکنه -
Kourosh Mousavi دیگ تلاش بیشتر برا من مساویه با تست بیشتر ن وقت تلف کردن سر درسنامه زیاد
-
Kourosh Mousavi دیگ تلاش بیشتر برا من مساویه با تست بیشتر ن وقت تلف کردن سر درسنامه زیاد
Michael Vey در چاپار ریاضی گفته است:
باهات موافقم فکر کردم چاپار فقط تسته
ولی من کتابی ندیدم مثل آلا تست هاش قشنگ باشه -
Michael Vey در چاپار ریاضی گفته است:
باهات موافقم فکر کردم چاپار فقط تسته
ولی من کتابی ندیدم مثل آلا تست هاش قشنگ باشهKourosh Mousavi ن چاپار خیلی اوکیه خلاصه درساس.. ک ریاضیم چاپارش کیفیت درسنامه رو داره فی الواقع.
اوهوم خوبن. -
Kourosh Mousavi ن چاپار خیلی اوکیه خلاصه درساس.. ک ریاضیم چاپارش کیفیت درسنامه رو داره فی الواقع.
اوهوم خوبن.Michael Vey فقط کنار تست از لحاظ مفاهیم خودتو از خودت مطمئن کن سوالا خیلی مفهومی تر شدن و تیر هم احتمالا همینطوره .
-
Michael Vey فقط کنار تست از لحاظ مفاهیم خودتو از خودت مطمئن کن سوالا خیلی مفهومی تر شدن و تیر هم احتمالا همینطوره .
Houman M درسته
-
هاعی
Michael Vey ریاضیش آره ولی هندسه و آمار بنظرم درسنامه رو کامل ببین
-
Michael Vey ریاضیش آره ولی هندسه و آمار بنظرم درسنامه رو کامل ببین
@Danial-al هندسه و امار خود تجربیو میگی؟
-
@Danial-al هندسه و امار خود تجربیو میگی؟
Michael Vey آره دگ تالس مساحت و دایره دارین فک کنم آمارو نمیدونم کدوم فصلا دارین
هندسه حتما درسنامه ببین و اگ داخل پیله چیزی هم بود اونم ببین -
Michael Vey آره دگ تالس مساحت و دایره دارین فک کنم آمارو نمیدونم کدوم فصلا دارین
هندسه حتما درسنامه ببین و اگ داخل پیله چیزی هم بود اونم ببین@Danial-al اکیی
تنکیو -
هاعی
Michael Vey نه اصلا دیدم ک میگم فقط کلی گویی کرده اوس ثابتی
-
Michael Vey نه اصلا دیدم ک میگم فقط کلی گویی کرده اوس ثابتی
Alireza Mousavi عه..
-
Alireza Mousavi عه..
Michael Vey اره دیدم ک میگم منم با چاپار میرم معمولا ولی نکات درسنامه رو نت برداری میکنم
-
هاعی
Michael Vey
سلام پرنیا چاپار منظورت همون تورقه؟ -
Michael Vey
سلام پرنیا چاپار منظورت همون تورقه؟@نویسنده-کوچولو یس