چاپار ریاضی
-
Michael Vey در چاپار ریاضی گفته است:
Kourosh Mousavi دیگ تلاش بیشتر برا من مساویه با تست بیشتر ن وقت تلف کردن سر درسنامه زیاد
باهات موافقم فکر کردم چاپار فقط تسته
ولی من کتابی ندیدم مثل آلا تست هاش قشنگ باشهKourosh Mousavi ن چاپار خیلی اوکیه خلاصه درساس.. ک ریاضیم چاپارش کیفیت درسنامه رو داره فی الواقع.
اوهوم خوبن. -
Kourosh Mousavi ن چاپار خیلی اوکیه خلاصه درساس.. ک ریاضیم چاپارش کیفیت درسنامه رو داره فی الواقع.
اوهوم خوبن.Michael Vey فقط کنار تست از لحاظ مفاهیم خودتو از خودت مطمئن کن سوالا خیلی مفهومی تر شدن و تیر هم احتمالا همینطوره .
-
Michael Vey فقط کنار تست از لحاظ مفاهیم خودتو از خودت مطمئن کن سوالا خیلی مفهومی تر شدن و تیر هم احتمالا همینطوره .
Houman M درسته
-
هاعی
بچه ها درسنامه چاپار ریاضی کفافه؟ حال ندارم خود فرسنگارو ببینم میخوام چاپار ببینم برم سراغ تست
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
Michael Vey ریاضیش آره ولی هندسه و آمار بنظرم درسنامه رو کامل ببین
-
Michael Vey ریاضیش آره ولی هندسه و آمار بنظرم درسنامه رو کامل ببین
@Danial-al هندسه و امار خود تجربیو میگی؟
-
@Danial-al هندسه و امار خود تجربیو میگی؟
Michael Vey آره دگ تالس مساحت و دایره دارین فک کنم آمارو نمیدونم کدوم فصلا دارین
هندسه حتما درسنامه ببین و اگ داخل پیله چیزی هم بود اونم ببین -
Michael Vey آره دگ تالس مساحت و دایره دارین فک کنم آمارو نمیدونم کدوم فصلا دارین
هندسه حتما درسنامه ببین و اگ داخل پیله چیزی هم بود اونم ببین@Danial-al اکیی
تنکیو -
هاعی
بچه ها درسنامه چاپار ریاضی کفافه؟ حال ندارم خود فرسنگارو ببینم میخوام چاپار ببینم برم سراغ تست
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
Michael Vey نه اصلا دیدم ک میگم فقط کلی گویی کرده اوس ثابتی
-
Michael Vey نه اصلا دیدم ک میگم فقط کلی گویی کرده اوس ثابتی
Alireza Mousavi عه..
-
Alireza Mousavi عه..
Michael Vey اره دیدم ک میگم منم با چاپار میرم معمولا ولی نکات درسنامه رو نت برداری میکنم
-
هاعی
Michael Vey
سلام پرنیا چاپار منظورت همون تورقه؟ -
Michael Vey
سلام پرنیا چاپار منظورت همون تورقه؟@نویسنده-کوچولو یس