نورون حسی
-
@ن-بآت ببینید ما اونارو میگیم نورون هستند ولی چون تمایز یافته هستند دیگه میگن گیرنه بهشون تو تستا یا میگن گیرمده بویایی یا میگن نورون عصبی تمایز یافته ولی هیچ وقت نمیگن نورون حسی بویای
-
@ن-بآت
اینجا هم باز تو تست 7 بهمن قلمچی امسال گفته یاخته عصبی تمایز یافته نگفته نورون حسی هستند
-
@Soniaaa دوستان فک کردن گیرنده بویای رو گفتی اگر منظورت هون سلول های عصبی که تو لوب بویای هست کاملا درست گفتی
-
ممنون از همگی خیلی لطف کردید
️
@R-Aa
@Soniaaa
@ن-بآت
@REZA-DOLATSHAA
@m-sina
احمد رضا 0 -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
احمد رضا 0
منم گفتم تو گیرنده استوانه ای هستش این موضوع که بینشونه غیر این گفتم؟؟اما حسی رو ببینید
دندریت و آکسون متصل اند
متصل نیستند@Soniaaa بله درسته
-
@R-Aa سلام وقت بخیر
اما کتاب خیلی سبز گیرنده های بویایی رو نورون حسی در نظر گرفته
با توجه به این تست و پاسخنامش:
@_uuu_ ببینید یه سوال میپرسم ازن به نظرت امکانش هست نورون حسی بیاد با نورون حسی سیناپس بده ؟ (ببینید نورون هست قبول نورون حسی نیست تمایز یافتست برا همین خود کتابم نوشته رشته عصبی داره یعنی دندریت و آکسون داره پی نورون هست بله ولی نورون حسی نیست تو چند تا تستم فرستادم همین جا مال قلمچی همین 7 بهمنشه گفته نورون تمایز یافته اصلا این ایراد بزرگیه بگیم نورون حسی هستند طبق کتاب نورون هستند ولی تمایز یافته )
-
@_uuu_ ببینید یه سوال میپرسم ازن به نظرت امکانش هست نورون حسی بیاد با نورون حسی سیناپس بده ؟ (ببینید نورون هست قبول نورون حسی نیست تمایز یافتست برا همین خود کتابم نوشته رشته عصبی داره یعنی دندریت و آکسون داره پی نورون هست بله ولی نورون حسی نیست تو چند تا تستم فرستادم همین جا مال قلمچی همین 7 بهمنشه گفته نورون تمایز یافته اصلا این ایراد بزرگیه بگیم نورون حسی هستند طبق کتاب نورون هستند ولی تمایز یافته )
-
@R-Aa
اینم سوال همین 7 بهمن امسال قلمچی هست بازم گفته گیرنده دارای رشته عصبی نگفته نورون حسی پس سلول عصبی هست قبول من هم میگم نورون هست ولی نورون حسی نیست