جمع بندی جدا یا ترکیبی مسئله این است🤔🧐
-
سلام روزتون بخیر💙
من میخوام توی اسفند پایه دهم و یازدهمم رو جمع بندی و یه مرور کنم به نظر شما بیام جدا این کار رو انجام بدم یا نه (منظورم اینه که مثلا اول بیام کل دهم رو ببندم بعد برم سراغ یازدهم یا نه بیام این دو پایه رو ترکیب کنم و با هم بخونمشون مثلا یک ساعت زیست یازدهم رو بخونم بعد یک ساعت زیست دهم توی یه روز)
منتظر نظرتون هستم🙃
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام روزتون بخیر💙
من میخوام توی اسفند پایه دهم و یازدهمم رو جمع بندی و یه مرور کنم به نظر شما بیام جدا این کار رو انجام بدم یا نه (منظورم اینه که مثلا اول بیام کل دهم رو ببندم بعد برم سراغ یازدهم یا نه بیام این دو پایه رو ترکیب کنم و با هم بخونمشون مثلا یک ساعت زیست یازدهم رو بخونم بعد یک ساعت زیست دهم توی یه روز)
منتظر نظرتون هستم🙃
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
@Mohammad-hm به من نظرم توی زیست جدا نکن بیا فصل های که ترکیبی هستنو باهم بخون اگه نمیدونی چه فصل های رو باهم بخونی پارسال آلا گذاشتا بود نداری بگو بهت بدم
Yeganeh80 اگه برات زحتمی نمیشه بده🌹
برای بقیه درس ها نظرت چیه؟ -
سلام روزتون بخیر💙
منتظر نظرتون هستم🙃
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@Mohammad-hm من زیستو از دهم شروع کردم جدا جدا رسیدم به دوازدهم البته ترکبی خوندن مهمه و من مشکلی ندارم چون تسلطم تو زیست خوبه ریاضی که کلا مبحثی باید بری و پایه معنی نداره شیمی جدا و فیزیک هم جدا
-
@Mohammad-hm به من نظرم توی زیست جدا نکن بیا فصل های که ترکیبی هستنو باهم بخون اگه نمیدونی چه فصل های رو باهم بخونی پارسال آلا گذاشتا بود نداری بگو بهت بدم
-
Yeganeh80 اگه برات زحتمی نمیشه بده🌹
برای بقیه درس ها نظرت چیه؟@Mohammad-hm خب برای هرکسی فرق داره از اونجای که خودم دوست دارم مشاور خودم باشم از پارسال تا امسال گه پشت کنکورم کلی مقاله مشاوره ای خوندم به خاطر همین در حد چیزی که بلد میتونم کمکت کنم
اینگه برای شیمی خب میتونی فصل های گه ترکیبی هستن باهم بخونین یا اینگه میتونی پایه ها رو بر اساس تعداد تستای هر کدوم بخونم مثلا دوازدهم تعداد تیتاش بالا تر بوده امسال اول اونو ببند بعد یازدهم البته اینم بگم اینکه توی دوازدهم یه سریا ترکیبی باید پایه هات تو اون قسمت خوب باشه
برای فیزیک و ریاضی بهتر مبحثی بر اساس تعداد تستا بخونی اینا لازم نبست ترکیبی بخوای بخونی -
shhs_appa زیست.pdf شیمی.pdf jalase8moshavere.pdf
این فایلا میتونه کمکت کنه -
سلام روزتون بخیر💙
منتظر نظرتون هستم🙃
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1401@Mohammad-hm و اگه تعداد تستای بودجه بندیا یا ترکیبیا رو نمیدونی زیست.pdf شیمی.pdf jalase8moshavere.pdf این پی دفا کمک میکنه
-
@Mohammad-hm و اگه تعداد تستای بودجه بندیا یا ترکیبیا رو نمیدونی زیست.pdf شیمی.pdf jalase8moshavere.pdf این پی دفا کمک میکنه
Yeganeh80 تنکیو🌹💙