سوالی که همانا به اذن پروردگار قبل پرسیدن حل شد
-
هاعی. راستشو بخواین ی متن بلند بالا نوشته بودم راجب اون تیکه ک هایلایت کردم ولی حین تایپ کردن فهمیدم:*> ولی دلم نمیاد کلا پاک کنم تاپیکو پس این تستو حل کنین ببینم چ میکنین

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 تجربیا -
هاعی. راستشو بخواین ی متن بلند بالا نوشته بودم راجب اون تیکه ک هایلایت کردم ولی حین تایپ کردن فهمیدم:*> ولی دلم نمیاد کلا پاک کنم تاپیکو پس این تستو حل کنین ببینم چ میکنین

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 تجربیاMichael Vey
از اینجا تا قله هیمالیا منتغیه -
Michael Vey
از اینجا تا قله هیمالیا منتغیه@AmirReza-Bhb دادا یا حل کن یا ارزش تستو پایین نیار:face_with_tears_of_joy:
-

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 تجربیاMichael Vey فک کنم غلطه ولی مثال نقضشو یادم نمیاد چرا
-

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 تجربیاMichael Vey مگه میشه هر مولکولی ک تو سلول باشه حتما توسط انزیما همون تولید شده باشه مثالش t3 t4میتونه باشه فکر کنم که میان تو سلول چون تو هسته سلول هدف گیرنده دارن
-

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 تجربیاMichael Vey توضیحش بده دیگه مردیم از فضولی
-

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 تجربیاMichael Vey سلام 🙂
مولکول های مرتبط با ژن دنا رنا و پروتئیتن میشن آره ؟
فکر کنم این مثال نقض خوبی باشه / ۱ یاخته های گیاهی میتونن پروتئین و ویروس های گیاهی و نوکلئیک اسید از پلاسمودسم مبادله کنن پس پروتئین موجود دیگه مال خودش نبوده :/ -
Michael Vey سلام 🙂
فکر کنم این مثال نقض خوبی باشه / ۱ یاخته های گیاهی میتونن پروتئین و ویروس های گیاهی و نوکلئیک اسید از پلاسمودسم مبادله کنن پس پروتئین موجود دیگه مال خودش نبوده :/@REZA-DOLATSHAA در سوالی که همانا به اذن پروردگار قبل پرسیدن حل شد گفته است:
Michael Vey سلام 🙂
فکر کنم این مثال نقض خوبی باشه / ۱ یاخته های گیاهی میتونن پروتئین و ویروس های گیاهی و نوکلئیک اسید از پلاسمودسم مبادله کنن پس پروتئین موجود دیگه مال خودش نبوده :/شاید همین باشه. یا مثلا مثل مادر بارداری که موادی که به یاخته های بچه میره مال خود بچه نباشه
-
Michael Vey توضیحش بده دیگه مردیم از فضولی