سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
درجا زدن و فرار از درس
-
سلام بچه ها شب و روزتون بخیر
من یه مدتی هست که به طرز عجیبی دارم کم کاری میکنم و اصلا نمیتونم درس بخونم،با اینکه پشت کنکوری هستم و میدونم بایددددد بخونم اما بازم هیچ که...
قبلا هم کم کاری میکردم اما الان حتی دیگ از درس ها خوشم نمیاد
از صبح تا ظهر شاید فقط ۱ ساعت بخونم و بقیه روز رو هم با فکر اینکه دیگ دیر شده ایشالله از فردا🥲،به فنا میدم
خیلی کلافه ام ممنون میشم اگر راهنمایی پندی چیزی دارید برام بنویسید🤍 -
سلام
تو این تاپیک بعضی از بچه ها راهکار هایی رو دادن. فکر میکنم براتون مفید باشه
https://forum.alaatv.com/post/2971493 -
Hhh Hh در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
سلام
تو این تاپیک بعضی از بچه ها راهکار هایی رو دادن. فکر میکنم براتون مفید باشه
https://forum.alaatv.com/post/2971493ممنونم
-
@Missriver_
درسته که من تجریه پشت رو نداشتم ولی میدونم که این حس نسبتا طبیعیه با نزدیک شدن به کنکور بنابراین باید کاری بکنید که این حس رو از خودتون دور کنید چون این ماه معمولا خیلیا میکشن عقب و اونایی بازی رو میبرن که حتی با وجود خستگی ادامه دادن.
بنابراین سعی کنید به خودتون انگیزه بدین به این فکر کنید که کم مونده دیگه قرار بعد ۴ و ۵ ماه به اونی که میخواستید برسید️
-
Mr. Perfect در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
@Missriver_
درسته که من تجریه پشت رو نداشتم ولی میدونم که این حس نسبتا طبیعیه با نزدیک شدن به کنکور بنابراین باید کاری بکنید که این حس رو از خودتون دور کنید چون این ماه معمولا خیلیا میکشن عقب و اونایی بازی رو میبرن که حتی با وجود خستگی ادامه دادن.
بنابراین سعی کنید به خودتون انگیزه بدین به این فکر کنید که کم مونده دیگه قرار بعد ۴ و ۵ ماه به اونی که میخواستید برسید️
ممنون
-
-
Zahra.HD در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
@Missriver_ خب پس پیداش کن
همیشه بین دوتا می مونم کدومو انتخاب کنم
در آخر به این نتیجه میرسم که تو حالا بخون بعد به ایناش فکر کن،یعنی یه جورایی هدف رو رتبه ای که تو ذهنم هست قرار میدم که فکر میکنم کار اشتباهیه چون کوتاه مدته -
@ن-بآت در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
طبیعیه خسته بشی عزیز.
ولی اگه خستگی ادامه دار بشه، اون موقع خطرناک میشه...
یه مدت استراحت کن، در حد یک روز و توی این روز به هیچ وجه به درس فکر نکن و بذار ذهنت آزاد باشه و از فرداش خودت رو مجبور به درس خوندن کن. -
@_uuu_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
@Missriver_ البته من اولین سال پشت کنکور موندنمه
ولی آخرین نیست(با این وضعیت درس خوندنم🥴)حتما همین امسال تمومش کن چون اون آخرینی که ما فکر میکنیم هیچ وقت نمیاد، مثل همون شنبه ای که منتظرشیم