درجا زدن و فرار از درس
-
-
سلام بچه ها شب و روزتون بخیر
من یه مدتی هست که به طرز عجیبی دارم کم کاری میکنم و اصلا نمیتونم درس بخونم،با اینکه پشت کنکوری هستم و میدونم بایددددد بخونم اما بازم هیچ که...🙂
قبلا هم کم کاری میکردم اما الان حتی دیگ از درس ها خوشم نمیاد
از صبح تا ظهر شاید فقط ۱ ساعت بخونم و بقیه روز رو هم با فکر اینکه دیگ دیر شده ایشالله از فردا🥲🤥،به فنا میدم
خیلی کلافه ام ممنون میشم اگر راهنمایی پندی چیزی دارید برام بنویسید🤍 -
@Zahra-HD در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
@Missriver_ خب پس پیداش کن
همیشه بین دوتا می مونم کدومو انتخاب کنم😅
در آخر به این نتیجه میرسم که تو حالا بخون بعد به ایناش فکر کن،یعنی یه جورایی هدف رو رتبه ای که تو ذهنم هست قرار میدم که فکر میکنم کار اشتباهیه چون کوتاه مدته -
طبیعیه خسته بشی عزیز.
ولی اگه خستگی ادامه دار بشه، اون موقع خطرناک میشه...
یه مدت استراحت کن، در حد یک روز و توی این روز به هیچ وجه به درس فکر نکن و بذار ذهنت آزاد باشه و از فرداش خودت رو مجبور به درس خوندن کن.@ن-بآت در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
طبیعیه خسته بشی عزیز.
ولی اگه خستگی ادامه دار بشه، اون موقع خطرناک میشه...
یه مدت استراحت کن، در حد یک روز و توی این روز به هیچ وجه به درس فکر نکن و بذار ذهنت آزاد باشه و از فرداش خودت رو مجبور به درس خوندن کن.👌🙏
-
من یه مدتی هست که به طرز عجیبی دارم کم کاری میکنم و اصلا نمیتونم درس بخونم،با اینکه پشت کنکوری هستم و میدونم بایددددد بخونم اما بازم هیچ که...🙂
از صبح تا ظهر شاید فقط ۱ ساعت بخونم و بقیه روز رو هم با فکر اینکه دیگ دیر شده ایشالله از فردا🥲🤥،به فنا میدم
خیلی کلافه ام ممنون میشم اگر راهنمایی پندی چیزی دارید برام بنویسید🤍 -
@Missriver_ شایدم میخای مثل من هی پشت کنکور بمونی:man_walking_light_skin_tone: :face_without_mouth:
@_uuu_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
@Missriver_ شایدم میخای مثل من هی پشت کنکور بمونی:man_walking_light_skin_tone: :face_without_mouth:
نه واقعا😶😅
-
نه واقعا😶😅
-
@Missriver_ البته من اولین سال پشت کنکور موندنمه😂
ولی آخرین نیست(با این وضعیت درس خوندنم🥴😕😑)@_uuu_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
ولی آخرین نیست(با این وضعیت درس خوندنم🥴😕😑)حتما همین امسال تمومش کن چون اون آخرینی که ما فکر میکنیم هیچ وقت نمیاد، مثل همون شنبه ای که منتظرشیم😅🌱
-
ولی آخرین نیست(با این وضعیت درس خوندنم🥴😕😑)حتما همین امسال تمومش کن چون اون آخرینی که ما فکر میکنیم هیچ وقت نمیاد، مثل همون شنبه ای که منتظرشیم😅🌱
-
@Missriver_ میخام تو گینس به عنوان ادمی که بعد ۱۷ سالگی تا سال مرگش کنکور میداده ثبت شه اسمم
این خودش افتخاره
نیست؟😂😂😂 -
@_uuu_ وای فکر کن با عصا و ویلچر بریم کنکور بدیم😂ولی از منِ پیشکسوت به تو نصیحت که همین امسال پرونده کنکور رو تموم کن
-
@_uuu_ وای فکر کن با عصا و ویلچر بریم کنکور بدیم😂ولی از منِ پیشکسوت به تو نصیحت که همین امسال پرونده کنکور رو تموم کن
-
@Missriver_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
شوخی بود...
میخونم اما نه جدی بلکه تفننی@_uuu_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
شوخی بود...
میخونم اما نه جدی بلکه تفننیامسال سال سومم هست
-
شوخی بود...
میخونم اما نه جدی بلکه تفننیامسال سال سومم هست
@Missriver_ ببینید درسته پشت کنکوری اید و این یه مزیت داره که شما به نظرم نسبت به سال اولیا جلوترید
چرا؟
چون مطالب رو زیاد خوندید و تسلطتتون بیشتره...
زمانتونو از دست ندید
هر چند من اینارو میگم اما خودم نمیتونم درست عمل کنم...
به هر حال موفق باشید🙏🏼🌱 -
خیلی کلافه ام ممنون میشم اگر راهنمایی پندی چیزی دارید برام بنویسید🤍@Missriver_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
حجمی بخونید ساعت مطالعه رو بزارید کنار(به نظرم شما هم مثل من وسواس دارید رو این ساعت مطالعه😬)
-
@Missriver_ ببینید درسته پشت کنکوری اید و این یه مزیت داره که شما به نظرم نسبت به سال اولیا جلوترید
چرا؟
چون مطالب رو زیاد خوندید و تسلطتتون بیشتره...
زمانتونو از دست ندید
هر چند من اینارو میگم اما خودم نمیتونم درست عمل کنم...
به هر حال موفق باشید🙏🏼🌱