گزینه عجیب تست قلمچی
-
سلام وقتتون بخیر
دوستان این سوال امروز تو آزمون داده شده بود و گزینه 4 جوابش میشده، ولی خب غلطه به نظرم چون پروتئین تنظیمی در تنظیم رونویسی پروکاریوت ها اصلا به ژن متصل نمیشه! به توالی تنظیمی متصل میشه که تو تنظیم مثبت جایگاه اتصال فعال کننده هست و تو تنظیم منفی اپراتور
نظر شما چیه؟ من جایی رو اشتباه میکنم؟ یا تست اشتباهه؟
-
سلام وقتتون بخیر
دوستان این سوال امروز تو آزمون داده شده بود و گزینه 4 جوابش میشده، ولی خب غلطه به نظرم چون پروتئین تنظیمی در تنظیم رونویسی پروکاریوت ها اصلا به ژن متصل نمیشه! به توالی تنظیمی متصل میشه که تو تنظیم مثبت جایگاه اتصال فعال کننده هست و تو تنظیم منفی اپراتور
نظر شما چیه؟ من جایی رو اشتباه میکنم؟ یا تست اشتباهه؟
-
@R-Aa خود پاسخ نامه گفته 4، و به نظر من غلطه
من پرسیدم نظرتون در مورد گزینه 4 چیه؟ -
م مهسا استوار marked this topic as a question on
-
@R-Aa خود پاسخ نامه گفته 4، و به نظر من غلطه
من پرسیدم نظرتون در مورد گزینه 4 چیه؟مهسا استوار موافقم باهات
-
دوستان شما نظری ندارید؟ ذهنم درگیر این تسته هنوز
️
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
️
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرومهسا استوار پاسخنامه رو میتونی بفرستی؟
-
@_POUYA_
پروتئین تنظیمی تو پروکاریوت ها مگه نمونش مهارکننده و فعال کننده نیست؟
تو یوکاریوت ها هم عوامل رونویسی و افزاینده
فکر نکنم چیز دیگه ای رو به پروتئین تنظیمی بشه نسبت داد -
@_POUYA_
پروتئین تنظیمی تو پروکاریوت ها مگه نمونش مهارکننده و فعال کننده نیست؟
تو یوکاریوت ها هم عوامل رونویسی و افزاینده
فکر نکنم چیز دیگه ای رو به پروتئین تنظیمی بشه نسبت دادمهسا استوار یه حسی میگه باید rnaبسپاراز رو هم تحت شرایطی جزو این دسته بگیریم
نه تنها این بلکه بقیه بسپاراز ها رو هم -
مهسا استوار پاسخنامه رو میتونی بفرستی؟
@R-Aa
پاسخنامه هم دوباره همون ابهام رو داره! آخه مگه فعال کننده به ژن وصل میشه؟ مگه جایگاه اتصال فعال کننده یه توالی تنظیمی نیست؟ مگه نمی گفتیم توالی تنظیمی جزو ژن نیست؟
-
@R-Aa
پاسخنامه هم دوباره همون ابهام رو داره! آخه مگه فعال کننده به ژن وصل میشه؟ مگه جایگاه اتصال فعال کننده یه توالی تنظیمی نیست؟ مگه نمی گفتیم توالی تنظیمی جزو ژن نیست؟
مهسا استوار خیر قطعا غلطه تست مشکل دارع که همیشه هم این جور تست داریم
-
سلام. میشه پاسخ گزینه ۲ رو بزاری؟
۱ و ۳ که قطعا غلطه
۴ هم بخاطر کلمه ژن. ولی خو جواب اینه
میشه پاسخ گزینه ۲ رو بزاری. نمیفهمم یعنی چی دو پروتئین -
️
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرومهسا استوار تحلیل شما از نظر من درسته و به نظرم این تستو ارجاع بدید به طراح
-
سلام. میشه پاسخ گزینه ۲ رو بزاری؟
۱ و ۳ که قطعا غلطه
۴ هم بخاطر کلمه ژن. ولی خو جواب اینه
میشه پاسخ گزینه ۲ رو بزاری. نمیفهمم یعنی چی دو پروتئینمحمدرضا نیک جو میشه بگی دلیلت برا دو چیه ؟ این تنظیم مثبت هست نه منفی چارم قطعا غلطه حتی تو کنکور هم اومد که توالی تنظیمی جز ژن نیست
-
J JuDi has marked this topic as solved on