IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
از اون تاپیک به این تاپیک
-
-
@_uuu_
-
گزینه الف)
اینکه بگیم هر محرک گیرنده ویژه ای را در بدن انسان تحریک میکند، غلطه %(#343aeb)[چون محرکهایی در دنیا وجود دارن که اصلا بدن انسان گیرندهای براشون نداره.] پس اگه لفظ " نمیتواند" ابتدای جمله بیاره، %(#34eb5b)[این جمله صحیح] میشه. من فکر میکنم طراح صرفا گیرندههای بدن انسان و محرکهای اونها مد نظرش بوده که باید میگفته این رو! [%(#34eb5b)[درست تکمیل میکند]] -
ب) اینکه بگیم هر گیرنده حسی توسط محرک یا محرکهای خاصی تحریک میشه درسته (تحلیل خاصی ندارم!) پس لفظ نمیتواند این گزاره رو %(#eb3455)[غلط] میکنه [%(#eb3455)[نادرست تکمیل میکند]]
ج) اگه بگیم هر گیرنده حسی، در صورت تحریک شدن پاسخ یکسانی به اثر محرک میده، درسته و %(#3465eb)[اون پاسخ همواره تولید پیامه]. پس لفظ "نمیتواند" گزاره رو %(#eb345e)[غلط] میکنه [%(#eb345e)[به نادرستی تکمیل میکند]]
د) اگه بگیم هر گیرنده حسی پیام عصبی رو به دندریت نورون حسیمنتقلمیکنه، غلطه! %(#3449eb)[چون بعضی گیرنده های حسی که از دندریت نورون حسی تشکیل شدن و دندریتشون تحریک میشه، پیام رو به جسم یاخته ایهدایتمیکنن.] پس گفتن لفظ " نمیتواند" گزاره رو %(#34eb52)[درست] میکنه. [%(#34eb52)[به درستی تکمیل میکند]]
فکر می کنم اشتباه از طراح باشه.
نظرتون چیه؟ -
-
"نمیتوان گفت" فعلا ولش میکنیم
هر محرک رو مثلا گیرنده تماس می گیریم میگیریم
بعدش گفته گیرنده ویژه ای رو در بدن تحریک میکند ... خب ویژه نبود پیکری بود بعدش میایم نمیتوان گفت رو دخالت میدیم
میبینیم گزاره درسته
یا مثلا نور هم مخصوص گیرنده ویژه و هم پیکری هست
پیکری؛ نور گرما میده و در اثر شدت زیاد باعث درد میشه -
-
-
@_uuu_ در از اون تاپیک به این تاپیک گفته است:
یه دبیر زیست میگفت فعل اگر منفی بود داخل سوال و گزینه نادرست میخواست بگید منفی در منفی مثبت
ببینم میشه همچین چیزیاین روش یکی از بهتریناس
استاد موقاری هم یاد داده بودند- در - میشه مثبت
پس میگیم چه چیزایی رو میتونیم بگیم و درست هستند میبینیم که سه مورد اول درست هستش اینطوری و اخری غلط
خلاص
- در - میشه مثبت
-
-
-
@_uuu_ ببین اخوی نکته ای بگم گوش کن تا عمر داری یادت نره کلمات ممکن است امکان ندارد میتواند قادر است توانای دارد اگر این ها بعد حکم هر همه قطعا الزاما بیاد کافیه تو یکی پیدا کنی که نتونه یا ممکن نباشه گزینه غلطه (طبق کتاب یکی پیدا کن خارج کتاب نمیخواد بری ) اگر این واژه ها قبل حکم قطعی بیاد هم همین حالت هست اما نمیتواند یا نمیتوان گفت امکان ندارد ممکن نیست قبل هر همه قطعا حتما بیاد کافیه یکی پسدا کنی نتونه بگی جمله درسته اگر بعد حکم قطعی بیاد کافیه یکی بیاری بتونه گزینه غلطه این چند بار بخون چند بار بخون تا برات جا بیفته رد خور نداره