ایراد تست سینماتیک(حرکت شناسی)
-
@Physics-collegian
ببخشید اون معادله اول رو که نوشتید(مکان بر حسب زمان) از کجا اومد؟
و اینکه طراح به نگفته در لحظه صفر، متحرک تو مبدا مکان یا همون x = 0 هست...ولی تو حل سوال خودش با این پیشفرض رفته جلو... -
Forgotten
از یک رابطه انتگرال که در کتاب نیست. اصلا این جوری جایی ندیدم بنویسن چون شما حالتی رو فرض کردید که t0 صفر نباشه اون رو گفتم.
بله با این فرض جلو رفته برای همین من هم صفر گرفتم. -
@Physics-collegian
-
@Physics-collegian من اینجاشو نمفهمم مگه وقتی اسانسور رو به پایین حرکت میکنه نباید فنر جمع بشه ؟ چجوری طولش بیشتر از طول اولیش میشه
-
@Physics-collegian من اینجاشو نمفهمم مگه وقتی اسانسور رو به پایین حرکت میکنه نباید فنر جمع بشه ؟ چجوری طولش بیشتر از طول اولیش میشه
-
Houman M
اگه رو به پایین کند شونده حرکت میکرد آره جمع میشد
اما اینجا تند شونده داره میره آسانسور....
تصور بتونی بکنی مشکلت حل میشه خیلی راحت
قانون فیزیک هم چیزیه که احتمال نقض شدن نداره (گزاره ای که نقض بشه قانون نیست) پس تو قانون هوک نمیشه یه منفی همینطوری اضافه کرد -
Houman M
اگه رو به پایین کند شونده حرکت میکرد آره جمع میشد
اما اینجا تند شونده داره میره آسانسور....
تصور بتونی بکنی مشکلت حل میشه خیلی راحت
قانون فیزیک هم چیزیه که احتمال نقض شدن نداره (گزاره ای که نقض بشه قانون نیست) پس تو قانون هوک نمیشه یه منفی همینطوری اضافه کردForgotten همینطوری اضافه نکردم این قانون همیشه همینه و منفی رو داره چون جهت x مخالف نیروی فنره . خود استاد طلوعی هم همینو میگن .
بعدشم تو تصور کن تو اسانسور ساکنی و اسانسور شروع به حرکت رو به پایین میکنه ...
تو احساس نمیکنی که یک نیرویی رو به بالا بهت وارد میشه ؟ وزن ظاهریت هم کمتر از وزن واقعیت میشه
حالا اگه فنر اونجا باشه جمع میشه ب سمت بالا -
Forgotten همینطوری اضافه نکردم این قانون همیشه همینه و منفی رو داره چون جهت x مخالف نیروی فنره . خود استاد طلوعی هم همینو میگن .
بعدشم تو تصور کن تو اسانسور ساکنی و اسانسور شروع به حرکت رو به پایین میکنه ...
تو احساس نمیکنی که یک نیرویی رو به بالا بهت وارد میشه ؟ وزن ظاهریت هم کمتر از وزن واقعیت میشه
حالا اگه فنر اونجا باشه جمع میشه ب سمت بالا
1- این از قانون هوک
2- اگه منظورت لختی اولیه هست که حساب نمیکنیم، چون اولا سوال نگفته به طور ناگهانی حرکت میکنه ثانیا بسیار ناچیزه در مقابل تغییرات طول در شرایط ثانویه (وقتی که سامانه وزنه - فنر فرصت کافی پیدا میکنه و شتابش هم اندازه با شتاب آسانسور میشه) و برای شرایط ثانویه میشینیم معادله نیوتن مینویسیم و جواب رو بدست میاریم -
Houman M
وقتی شهودی درک نمیکنید ، خب روابط ریاضیش رو بنویسید. من برای حلش اصلا تصوری نکردم فقط از ریاضیات و قانون دوم نیوتن استفاده کردم.اگر دلیل رو بخواید :
حرکت از سرعت 0 شروع شده پس جهت شتاب و سرعت یکیه همونطور که قبلتر توضیح دادم. نیروی خالص هم در جهت شتاب هست. پس یک نیروی خالص به طرف پایین داریم.
این یعنی فنر طولش زیاد میشه. -
Houman M
مگه نمیگیم نیروی فنر جهتش مخالف جهت تغییرات طول فنره ؟ اون منفی رو اگه بزاریم تو فورمول قانون هوک اونموقع بیشتر با عقل جور در میاد و طول کاهش پیدا میکنه . حرکت رو به پایین هم هست ... -
1- این از قانون هوک
2- اگه منظورت لختی اولیه هست که حساب نمیکنیم، چون اولا سوال نگفته به طور ناگهانی حرکت میکنه ثانیا بسیار ناچیزه در مقابل تغییرات طول در شرایط ثانویه (وقتی که سامانه وزنه - فنر فرصت کافی پیدا میکنه و شتابش هم اندازه با شتاب آسانسور میشه) و برای شرایط ثانویه میشینیم معادله نیوتن مینویسیم و جواب رو بدست میاریماین پست پاک شده! -
1- این از قانون هوک
2- اگه منظورت لختی اولیه هست که حساب نمیکنیم، چون اولا سوال نگفته به طور ناگهانی حرکت میکنه ثانیا بسیار ناچیزه در مقابل تغییرات طول در شرایط ثانویه (وقتی که سامانه وزنه - فنر فرصت کافی پیدا میکنه و شتابش هم اندازه با شتاب آسانسور میشه) و برای شرایط ثانویه میشینیم معادله نیوتن مینویسیم و جواب رو بدست میاریم -
@Physics-collegian ![(
-
Houman M
خب الان مشکل شما با توضیحاتی که دادم چی هست. این تصویر قانون هوک که دادید مشخص نمیکنه مشکل شما چی هست ...@Physics-collegian مشکلم اون علامت منفی هست که اقای طلوعی گذاشته ... اگه با اون پیش بریم جواب یه چیز میشه...
ولی الان تازه یادم افتاد در حالت سکون طول فنر ۴۰ بوده
درواقع وقتی حرکت میکنه طولش کم میشه و به ۳۸.۴ میرسه ... این با عقل جور در میاد -
@Physics-collegian مشکلم اون علامت منفی هست که اقای طلوعی گذاشته ... اگه با اون پیش بریم جواب یه چیز میشه...
ولی الان تازه یادم افتاد در حالت سکون طول فنر ۴۰ بوده
درواقع وقتی حرکت میکنه طولش کم میشه و به ۳۸.۴ میرسه ... این با عقل جور در میاد