هندسه 

-
سلام دوستان الایی من واسه ازمون می خوام هندسه روبخونمش اخرین بار که خوندمش سال دوم بوده امتحان پایین ترمم
چه فیلمی رو پیشنهاد می کنید ؟ از چه استادی؟ کلا برای دو فصل اولش شیش ساعت وقت دارم
به نظرتون فیلم ببینم یا فقط درسنامه خیلی سبز رو بخونم ؟؟؟ کلی را هنمایی کنید دیگه
مرسی
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء
@dr-sobhan @Dr-Bernosi -
@zahra-m1999 من هنوز نخوندم ولی بخوام بخونم خودم یا از استاد ریاضی جدید آلا (اسمشون یادم نیست ) میبینم یا از کتاب جمع بندی خیلی سبز استفاده میکنم
-
@zahra-m1999 من هنوز نخوندم ولی بخوام بخونم خودم یا از استاد ریاضی جدید آلا (اسمشون یادم نیست ) میبینم یا از کتاب جمع بندی خیلی سبز استفاده میکنم
@dr-sobhan در
هندسه
گفته است:
دکتر برای شما مگه 4 تا سوال نمیاد مثل ما؟؟؟ چرا نخوندین؟؟ من فکر میکردم شما برای 100 هدف گذاری کردین در ریاضی
-
اکثرا دانش اموزهای تجربی هندسه نمیخونن
-
@dr-sobhan در
هندسه
گفته است:
دکتر برای شما مگه 4 تا سوال نمیاد مثل ما؟؟؟ چرا نخوندین؟؟ من فکر میکردم شما برای 100 هدف گذاری کردین در ریاضی
@njzamin در
هندسه
گفته است:
نگفتم حذف کردم ک ! هنوز نخوندم
آره به امید خدا من کل ریاضی رو میخونم حالا 100 بزنم یا کمتر واقعا به خواست خدا و وضعیتم سر جلسه کنکور بستگی داره -
اکثرا دانش اموزهای تجربی هندسه نمیخونن
-
اهان....منم خیلی خوشحالم که ریاضی رو دوست دارین.....واقعا خیلی راحت تره از خیلی از درسا....کاش اره ما هم سیاهه لشگر نباشیم.....مثلا درسی به نام اسید باز همه میترسند ازش ولی اگه بخونی میبینی ازش سوال خیلی راحت میدن راحت میزنه ادم
-
بنظرم استاد امینی راد شمارو برگردونه به مقطع دوم:))
هم درسنامه ی کامل و ساده شده هم تستای کنکور ک در ازمون آتی ک گواه هستش بسیار کمکتون میکنه. -
@zahra-m1999 سلام، لینک تاپیک آقای نباخته رو قرار میدم که توش جزوه هندسه هم قرار داده شده. خوشحال میشم اگه کمکی بهتون بکنه.
https://forum.alaatv.com/topic/5193/جزوات-ریاضی-تجربی-صفر-تا-صد-کنکور-محمدامین-نباخته-97-96