پتانسیل،کار و این داستانا
-
بچه ها سلام
من راستش خوب این مفهوم فرق کاری که شخص رو بار انجام میده با میدان رو نمیفهمم اگه میشه مفهومی طور بگین یاد بگیرم فرمولی نباشه
متشکرم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
بچه ها سلام
من راستش خوب این مفهوم فرق کاری که شخص رو بار انجام میده با میدان رو نمیفهمم اگه میشه مفهومی طور بگین یاد بگیرم فرمولی نباشه
متشکرم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@0Farzam0
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
این پست پاک شده!
-
بچه ها سلام
متشکرم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@0Farzam0
جواب این تست میشه گزینه ۴؟ -
@0Farzam0
جواب این تست میشه گزینه ۴؟پرستو بابایی
خیر -
پرستو بابایی
خیر@0Farzam0
فک کردم بعد اینک گفتم جهتو اشتباه دیدم گرفتی چیشد نفرستادم -
بچه ها سلام
متشکرم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@0Farzam0 خب ببین اول باید جهت میدان رو مشخص کنی چون کره بارش مثبت هست پس میدان خروجی هست حالا شخص هرکاری انجام بده در بار به صورت انژی پتانسیل الکتریکی ذخیره میشه حالا اگر بار مثبت در جهت میدان حرکت بدیم چون خودشم عشقش همینه کار میدان زیاد میشه در عوض کار تو منفی میشه که به عبارتی انرژی پتانسیل الکتریکی کم میشه چرا؟ چون هرچقدر کار تو انجام بدی همون مقدار انرژی در بارت ذخیره میکنی الان طبق این توضیح خودت جواب خودتو بده
-
@0Farzam0 خب ببین اول باید جهت میدان رو مشخص کنی چون کره بارش مثبت هست پس میدان خروجی هست حالا شخص هرکاری انجام بده در بار به صورت انژی پتانسیل الکتریکی ذخیره میشه حالا اگر بار مثبت در جهت میدان حرکت بدیم چون خودشم عشقش همینه کار میدان زیاد میشه در عوض کار تو منفی میشه که به عبارتی انرژی پتانسیل الکتریکی کم میشه چرا؟ چون هرچقدر کار تو انجام بدی همون مقدار انرژی در بارت ذخیره میکنی الان طبق این توضیح خودت جواب خودتو بده
-
@0Farzam0 خب ببین اول باید جهت میدان رو مشخص کنی چون کره بارش مثبت هست پس میدان خروجی هست حالا شخص هرکاری انجام بده در بار به صورت انژی پتانسیل الکتریکی ذخیره میشه حالا اگر بار مثبت در جهت میدان حرکت بدیم چون خودشم عشقش همینه کار میدان زیاد میشه در عوض کار تو منفی میشه که به عبارتی انرژی پتانسیل الکتریکی کم میشه چرا؟ چون هرچقدر کار تو انجام بدی همون مقدار انرژی در بارت ذخیره میکنی الان طبق این توضیح خودت جواب خودتو بده
-
@0Farzam0 اره مثلا بار مثبت عشقشه بره سمت منفی پس کارش مثبته منفی عشقشه بره سمت مثبت اگر رفت سمت مثبت کارش مثبته یه نکته فرزام بار منفی یا خودش میره سمت بار مثبت یا من میبرمش در هر حالت فرقی نداره ها باز کارش مثبت برا منفیم همین جور حالا تو کارو مدان بفهمی چیه کار من (همون انرژی پتانسیل قرینشه )
-
@0Farzam0 فزام نیرو خارجی هون پتانسل الکتریکی هست تو نیرو خارجی وللش کار میدان تشخیص بده مثبت هست یا منفی قرینش میشه کار خارجی یا شخص یا پتانسیل
-
@0Farzam0 فزام نیرو خارجی هون پتانسل الکتریکی هست تو نیرو خارجی وللش کار میدان تشخیص بده مثبت هست یا منفی قرینش میشه کار خارجی یا شخص یا پتانسیل
Rahman Aa در پتانسیل،کار و این داستانا گفته است:
فزام نیرو خارجی هون پتانسل الکتریکی هست
شاید علامتش یکسان باشه ولی از نظر مفهومی این جمله گیر داره
-
-
@0Farzam0
ببین نیروی خارجی
الان من بخوام تو میدان بار جابجا کنم اگ خودش جابجا بشه لازمه من کاری کنم ؟ نه
پس وقتی که حرکت غیر خوبخودی باشه یعنی ی نیرویی خارجی و ب جز نیروی میدان بوده ک اومده کار انجام داده -
-
@Soniaaa ما هر کاری انجام بدیم بدون هیچ ذره کاستی ای به صورت انرژی الکتریکی در بار ذخیره میشه
Rahman Aa
خب انرژی ذخیره میشه پتانسیل ذخیره نمیشه ک
انرژی پتانسیل با خود پتانسیل فرق داره -