هر کی یه گزاره

-
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa اره درسته
-
@Soniaaa اما درسنامه میگه غیرمستقیم
@Matrix
تاحالا ندیدم رو مستقیم غیر مستقیمش مانور بدن بزار از رحمان بپرسیم
Rahman Aa -
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
-
-
در رابطه با محل %(#0dfc00)[قسمتی از مغز که در درک حس چشایی به طور غیرمستقیم نقش دارد] می توان گفت این قسمت در بالای %(#fc00a4)[بخش متصل کننده مغز به نخاع] قرار دارد.
%(#0dfc00)[منظورش لوب بویایی یا پیاز بویایی]
%(#fc00a4)[منظورش بصل النخاعه]میگه لوب بویایی بالای بصل النخاعه
دوتا نظریه میشه داد اینک دقیقا بالاش نیس و غلطه ولی ب طور کلی بالاشه چون کلمه بلافاصه نیاورده من میگم درسته
پرده صماخ جز گوش میانی و شیپور استاش جز گوش داخلی است.
این غلطه
پرده صماخ مرز بین گوش میانی و بیرونیه و جزو هیچکدوم نیست
و شیپور استاش هم جزو گوش درونی نیست گوش درونی شامل بخش %(#0f8ddb)[حلزونی و دهلیزی] هستنوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa موافقم باهات کاملا و مستقیم غیر مستیم هم نه کتاب کلیت گفته نقش داره و اینا مستقیم غیر مستقیمش مد نظر نیست
-
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
@Soniaaa درست میگی منم همین فکرو دارم ولی قسم حضرت عباس بخوای بخوری من سه رو میگریم شمارشی بود 3 و 4 درست میگرفتم
-
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[گزاره]
ماده ژلاتینی در قسمت قاعده ای مجاری نیم دایره در درجهت حرکت مایع درون مجرا خم می شود...
ممنون میشم اینم پاسخ بدین.
پرستو بابایی Rahman Aa @Soniaaa -
[گزاره]
ماده ژلاتینی در قسمت قاعده ای مجاری نیم دایره در درجهت حرکت مایع درون مجرا خم می شود...
پرستو بابایی Rahman Aa @Soniaaaدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@Matrix
درسته ؟
چون حرکت سر در هر جهتی باشه حرکت مایع و ماده ژلاتینی در خلاف جهت اون هستن
پس می تونیم بگیم مایع درون مجرا و ماده ژلاتینی در یک جهت حرکت می کنن -
[گزاره]
پرستو بابایی Rahman Aa @Soniaaaاین پست پاک شده! -
@Soniaaa درست میگی منم همین فکرو دارم ولی قسم حضرت عباس بخوای بخوری من سه رو میگریم شمارشی بود 3 و 4 درست میگرفتم
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa موافقم باهات کاملا و مستقیم غیر مستیم هم نه کتاب کلیت گفته نقش داره و اینا مستقیم غیر مستقیمش مد نظر نیست
موافقم ممنونم
-
[گزاره]
پرستو بابایی Rahman Aa @Soniaaa@Matrix
درسته ب نظرم -
@Matrix
درسته ؟
پس می تونیم بگیم مایع درون مجرا و ماده ژلاتینی در یک جهت حرکت می کننپرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
این حذف شده نیاز نیس بدونیم ما همون در جهت میگیریم
-
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
این حذف شده نیاز نیس بدونیم ما همون در جهت میگیریم
@Soniaaa
مطمئنی سونیا ؟؟؟ -
@Soniaaa
مطمئنی سونیا ؟؟؟پرستو بابایی
صفحه 30 کتابو بخون ببین اصن حرفی از خلاف جهت زده ؟
یا تصویر صفحه 31 اصن جهت سر رو کشیده ؟ -
پرستو بابایی
یا تصویر صفحه 31 اصن جهت سر رو کشیده ؟دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@Soniaaa
آها ممنون ازت ️
-
@Matrix
درسته ؟
پس می تونیم بگیم مایع درون مجرا و ماده ژلاتینی در یک جهت حرکت می کنننوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی درسته
ممنونم -
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa ممنون
-
پرستو بابایی
یا تصویر صفحه 31 اصن جهت سر رو کشیده ؟نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa خیلی سبز طرح کرده
️
-
@Soniaaa خیلی سبز طرح کرده
️
@Matrix
خیلی سبز طرحم بکنه نمیتونه بگه خلاف جهت این نکته خلاف جهتو اقا موقاری تو فیلما گفته بود اونم تو کتاب ما نیست -
@Matrix
خیلی سبز طرحم بکنه نمیتونه بگه خلاف جهت این نکته خلاف جهتو اقا موقاری تو فیلما گفته بود اونم تو کتاب ما نیستنوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
️