همانند سازی میتوکندری و کلرپلاست
-
سلام . یه سوالی خیلی فکرم رو درگیر کرده اونم اینه که همانند سازی DNA حلقوی سیتوپلاسم که در جانوران میتوکندری و در گیاهان کلرپلاست اون رو داره در چه مرحله ای از چرخه یاخته همانند سازی میشه
اخه اقای موقاری گفتتن در G2 {که نظر خودم هم همینه } اما بعضی جاها مثل نشرالگو گفتن در تمام مراحل اینترفاز {G1,S,G2} همانند سازی DNA حلقوی صورت میگیره -
سلام . یه سوالی خیلی فکرم رو درگیر کرده اونم اینه که همانند سازی DNA حلقوی سیتوپلاسم که در جانوران میتوکندری و در گیاهان کلرپلاست اون رو داره در چه مرحله ای از چرخه یاخته همانند سازی میشه
اخه اقای موقاری گفتتن در G2 {که نظر خودم هم همینه } اما بعضی جاها مثل نشرالگو گفتن در تمام مراحل اینترفاز {G1,S,G2} همانند سازی DNA حلقوی صورت میگیره -
Dragon_YT سلام شب بخیر
به طور کلی مستقل از چرخه یاخته ای هست ولی در G3 هم انجام میده چون باید پس از تقسیم بین سلول ها تقسیمش کنه ... -
Dragon_YT سلام شب بخیر
به طور کلی مستقل از چرخه یاخته ای هست ولی در G3 هم انجام میده چون باید پس از تقسیم بین سلول ها تقسیمش کنه ... -
Dragon_YT سلام شب بخیر
به طور کلی مستقل از چرخه یاخته ای هست ولی در G3 هم انجام میده چون باید پس از تقسیم بین سلول ها تقسیمش کنه ...@REZA-DOLATSHAA پس اگه بگه در G1 انجام میشه یا نه چی بگم اخه چند تا سوال دیدم از همین همانند سازیDNA میتوکندری
-
اخه اقای موقاری گفتتن در G2 {که نظر خودم هم همینه } اما بعضی جاها مثل نشرالگو گفتن در تمام مراحل اینترفاز {G1,S,G2} همانند سازی DNA حلقوی صورت میگیرهDragon_YT نگا S و G2 خیلی سریع میگذرن.
اما در کل، شما میتوکندری و کلروپلاست رو، کلا یدونه باکتری توی سلول در نظر بگیر. یه دنیای دیگه ای داره واسه خودش.
از نظر علمی هم، یه سلول میاد یه پروکاریوت رو میخوره، بعد به حای اینکه هضم ش کنه، باهم همیاری میکنن.
به خاطر همینه که میتوکندری(و همچنین کلروپلاست) خیلی شبیه یه سلول مجزا و پروکاریوت هاس
پس میتچکندری میتونه هروقت نیاز بود تقسیم کنه.
نگا توی G2 که باید تقسیم شه.
توی بقیه میتواند تقسیم شود -
@REZA-DOLATSHAA پس اگه بگه در G1 انجام میشه یا نه چی بگم اخه چند تا سوال دیدم از همین همانند سازیDNA میتوکندری
-
اخه اقای موقاری گفتتن در G2 {که نظر خودم هم همینه } اما بعضی جاها مثل نشرالگو گفتن در تمام مراحل اینترفاز {G1,S,G2} همانند سازی DNA حلقوی صورت میگیرهDragon_YT ببین دوست عزیز میتو و کلرو در هر قسمت از چرخه یاخته ای میتونن تقسیم شن فرقیم نداره
مقلا در نورون عصبی که در جی صرم هست میتو میتونه تقسیم شه این نکته رو تو دوازدهم میخونید ) حالا
اگر بخواد همراه سلول تقسیم شه تو جی دو تقسیم میشه دقت شود میتو و کلرو همراه با یاخته در مرحله جی دو تقسیم میشن ویا اینکه یاخته میتونه تقسیم نشه و اینا تقسیم شن تو مرحله های متفاومت شک نکن حکم قطعی بود که گفتم بهت