مشتق
-
Rahman Aa آخ آخ آخ
ولی با هر نکته جدید زیسته که حال میام
ریاضی هم خوبه واسه تفریح و تایم اضافه خوبهولی نه برا کنکور
face_with_tears_of_joy
من که قصد دارم بعد کنکور هم ریاضی رو به صورت تفریحی بزنم@oo اون وسال که فرستادی نمونشو تو آیکیو دیدم ولی این خیلی خیلی سخت تر بود وسط مستا قشنگ گفتم بیخیال شم بهتره ولی خب گزینه هاشم بد چیده بود مثلا مخرج صفر میشد میخواستم بگم صفر صفرمه مشتق بگیرم دوباره میدیم گزینه ها زده حد ندارد بی نهایت شک ورم میداشت من باشم این سوال سر کنکور یه فوش مجلسی کنارش مینویسم میرم سوال بعدی (مود من تو کنکور این جوره سوال بلد نباشم یه فوش به طرح یه فوش به خودم میرم سوال بعدی (فوشام در حد اشک ایناس
)
-
@oo اون وسال که فرستادی نمونشو تو آیکیو دیدم ولی این خیلی خیلی سخت تر بود وسط مستا قشنگ گفتم بیخیال شم بهتره ولی خب گزینه هاشم بد چیده بود مثلا مخرج صفر میشد میخواستم بگم صفر صفرمه مشتق بگیرم دوباره میدیم گزینه ها زده حد ندارد بی نهایت شک ورم میداشت من باشم این سوال سر کنکور یه فوش مجلسی کنارش مینویسم میرم سوال بعدی (مود من تو کنکور این جوره سوال بلد نباشم یه فوش به طرح یه فوش به خودم میرم سوال بعدی (فوشام در حد اشک ایناس
)
-
@Dr-Mahh
@PHys سلام وقت بخیر
سوال 2001 و 2010 رو هر وقت که وقت داشتین ممنون میشم یه نگاه بندازین و راهه حلتونو بگید -
-
-
@Soniaaa
سلام شما قلم نوری داری ؟ یا از این سرفیس ها ؟ اگه قلم نوریه چه مدلی خریدی و چه قیمتی من میخوام بخرم ولی اطلاعات زیادی ندارم -
@Soniaaa
سلام شما قلم نوری داری ؟ یا از این سرفیس ها ؟ اگه قلم نوریه چه مدلی خریدی و چه قیمتی من میخوام بخرم ولی اطلاعات زیادی ندارمAlireza Abdollahi
نه بابا سرفیس کجا بود قیمتش ماشالا مایکروسافت پنج برابر پول خون باباشو میگیره
قلم نوریه
تو دیجیکالا بزنی میاره انواعشو -
@oo اون وسال که فرستادی نمونشو تو آیکیو دیدم ولی این خیلی خیلی سخت تر بود وسط مستا قشنگ گفتم بیخیال شم بهتره ولی خب گزینه هاشم بد چیده بود مثلا مخرج صفر میشد میخواستم بگم صفر صفرمه مشتق بگیرم دوباره میدیم گزینه ها زده حد ندارد بی نهایت شک ورم میداشت من باشم این سوال سر کنکور یه فوش مجلسی کنارش مینویسم میرم سوال بعدی (مود من تو کنکور این جوره سوال بلد نباشم یه فوش به طرح یه فوش به خودم میرم سوال بعدی (فوشام در حد اشک ایناس
)
-
)
-
Alireza Abdollahi
نه بابا سرفیس کجا بود قیمتش ماشالا مایکروسافت پنج برابر پول خون باباشو میگیره
قلم نوریه
تو دیجیکالا بزنی میاره انواعشو@Soniaaa برا شما چه مدلی هست راضی هستی ؟