سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
زیست عذابهههه
-
سلام دوزتان من دهم تجربی هستم
اگه بخوام بطور کلی بگم زیست هیچی تست نزدم
و خوب طبیعتا تسلطم هم کمه
یکم هم برام خسته کننده ست درسنامه های طولانی کتاب های تست
چیکار کنم
شما خودتون چطوری زیست رو میخونید و تست میزنید
درصدم هم تو قلم چی بالا ۳۰ نمیاد -
Aydin Jafarpour سلام وقتتون بخیر
من سال دهمم هیچ علاقه ای به زیست نداشتم، یعنی اومده بودم تجربی فقط چون میدونستم بقیه رشته ها مناسب نیست! و خب قاعدتا وضعیت خوبی هم توش نداشتم! ولی خب بعدها فهمیدم این بی علاقگی از روی شناخت نداشتنه!
خیلی اتفاقی با الا و آقای موقاری آشنا شدم و چندتا فیلم دوره صفر تا صد رو دیدم، و همونجا بود که استارت علاقم خورد، آنقدر که آقای موقاری کامل و جذاب توضیح میدادن که من هم خیلی خوب متوجه میشدم هم علاقمند شدم،(ویدیوهاشون ببینی متوجه میشی دلیلش چیه)
یه مدت که باهاشون پیش رفتم دیگه خودم یاد گرفتم چطور بخونم و چطور تست بزنم و خودم ادامه دادم، شاید اگر دبیر دیگه ای بود مجبور میشدم تا آخر همراهش بمونم ولی تدریس آقای موقاری جوری بود که علاوه بر آموزش مطلب درس، آموزش روش خوندن کتاب هم بود
و من دیگه زیستمو تا 70 هم بردم -
Aydin Jafarpour سلام
منم دهمم و یه همیچین سوالی رو فکر میکنم 2 ماه پیش گذاشتم البته نه دقیقا همین ولی خب کلا سوال منم همین حدودا بود و دوستای عزیز آلایی خیلی کمک کردن بهم با پیشنهاداشون
من یه چیزی متجه شدم شما از درسنامه خوندن خیلی خوشتون نمیاد
خب یه نکته ی خیلی مهمی هست که من خودم به شخصه اوایل سال اصلا نمدونستم! اونم این بودش که اصلا نیازی به خودن درسنامه نیست!
یعنی چی؟
یعنی شما کتابو باید خیلی خوب بخونین، به شخصه وقتم خیلی با درسنامه میرفت نوشتن نکته های توش و ...
در صورتی که باید کتابو همونطور که گفتم خیلی دقیق خوند و این دقیق خوانی زمانی درست میشه که شما از زیست تست بزنین و با ذهنیت طراح آشنا بشین(زمان بر هم هستا)
منم درصدام خوب نبود معمولا زیر 50 یا گاها زیر40 یا حتی30 میزدم اما الان دارم 60 یا70میزنم قلم چی... و خیلی خیلی مهمه که تست بزنین و اشتباهاتتون رو از زدن تست پیدا کنین(نکته های اصلی توی تستاس)
البته در سنامه فقط یه اهمیتی که داره اینه که جمع بندی های خیلی خوبی داره و اگه وقت اینو دارین که بخونینش تا یه حدی حتما این کارو بکنین ولی لازم نیست ریز به ریزشو بخونین
موفق باشین -
مهسا استوار موفق و مؤید باشید.
-
Aydin Jafarpour والا خوندن من شاید در ظاهر یکم خل و چل به نظر بیاد. اما هم بازده عالی ای برای من داشته، هم از نظر روش مطالعه، یکی از بهترین روش هاس
من واسه دانش آموزای خیالی م تدریس میکنم. پی دی اف کتاب رو میزارم روی تلویزیون، و توضیح میدم. اون لحظه که توضیح میدم، سوالایی میاد توی ذهنم که به سوالا جواب میدم
انیشتین یه جمله داره میگه: شما هیچوقت هیچ چیزی رو نمیفهمید، مگر اینکه بتونید اون رو واسه مادربزرگ تون توضیح بدید
یعنی به اون سطح از تسلط روی مطالب برسی، که بتونی به همه بفهمونی(از چندین زاویه بتونی توضیح بدی که همه بفهمن) -
Aydin Jafarpour فیلم جوابه، کلا توی هر درسی مشکل داری فیلم از دبیر موردعلاقهت ببین. من برای زیست تدریس جناب موقاری رو پیشنهاد میکنم. تو دهمی هستی وقتت مناسبه حتما ببین و از یه فصلی شروع کن که دوست داری. مثلا تنفس که راحت و خوبه یا کلیه بعدم تست بزن ولی نه زیاد. بعد روزی ۱ فیلم ببین الان هدف ایجاد علاقه و دوستی با زیسته نه یادگیری برای ۱۰۰ زدن تو کنکور خب؟ بعد نری تست های iQ رو بزنی از میکرو یا خیلی سبز شروع کن
من خودم درسنامه میخوندم چون برای فیلم وقت ندارم واقعا. درصدام توی گزینه ۲ خوبه ولی توی قلمچی نه اصن قلمچی خیلی تستاش سخته
-
Mahdieh te
وقتی از نشر الگو میزنم تست ها رو
گریهم میگیره -
@پارسا-کریم-خانی
-
@M-Tina عجب ممنون
-
سلام من دوازهمی ام سال دهم متفر بودم از تجربی چون میخواستم ریاضی بخونم و هوافضا بیارم ........شما میگی دصدت 30 هست از من منفی بود با خودم گفتم اخرش چی بشینی دست روی دست بزاری هوافضای شریف و امیر کبیر بهت میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هاااا؟؟؟؟ تصمیم خودم رو گرفتم ک ب زور و اجبارم بشه عاشق تجربی شم اوایل فقط تابا رو میزاشتم جلو و فقط نگاهشون میکردم پس تا سال دهمی استارت جدیت رو بزن اما زیست خوندن اول کلاساس اقا موقاری رو ببین حتماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جزوه نکته برای خودت بردار هرچی کامل تر بهتر بعد هم کتاب درسی رو با نکته های کلاس استاد بخون بعد کتاب تست سراغ درس نامه نرو بیست تا تست اول رو هرجوریییییی عشقت میکشه بزن اصلا حال میکنی برو از روی خود کتاب و جزوه ات نگاه کن ببین چی به چی بعد از اون ی مقدار تست ک ب نظرت بزات مناسبه بزار توی ی باکس با هر مقداری و بزن نگران درست یا غلظ بودنش هم نباش اما نکات پاسخ نامه رو خیلی خوب بخون و هایلایت کن و نگات جدید رو به صورت لقمه ای برای خودت بنویس و بعد ی تعداد تست که باقی میمونه و داری و اگر خیلی زیادن سه تا درمیون بزن اما از تایمر استفاده کن و ب هر سوال بیش از ی دقیقه وقت نزار همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ی این داستان لیلی مجنونی ک برات تعریف کردم تجربه ی شخصی هست پس اعتراض و نتقاد کنید و راستی الان درصد زیست من توی ازمون ها پایین 70 -80 نمیاد
-
@پارسا-کریم-خانی مرسی واقعا
-
Moonchild خدای زیست همون رحمانه من ک پشیزی در زیست نیستم بمولا
اما ب تو ای دوست بزرگوار Aydin Jafarpour پیشنهاد میکنم فیلمای اقای موقاریو ببینی. فقط اینکه برا دهم از صفر تا صدش استفاده نکن چون قدیمین از تورق استفاده کن.
اقا تو بیا مثلا اول از روی کتاب درسی بخون. با دفت تمام. تا میتونی خودت ازش نکته درار و دور کلمات کلیدی خط بکش و خودت با فصلای دیگ ترکیب کن. بعد برو سراغ موقاری// نکاتی ک اون میگه هم یاد بگیر. بعد برو سراغ ی کتابی مث ای کیو ک تو پاسخنامش کلی باکسای نکته و جمعبندی و اینا داره. اونا خییلی نکات خفنی هستن چون دقیییقا نکات تستیی هستن ک تو تستا استف میشن. خفناشو تو کتابت یادداشت کن. و حالا بعد تمام اینکارا خودتو با تست خفه کن. نکات خفن تستو تو کتابت بازم یادداشت کن. برا مرورم کتابتو بخون ب همراه نکاتی ک حاشیه نویسی کردی -
Michael Vey پشیز؟....