گلبول سفید
-
Rahman Aa
چرا نوشتم ماستوسیت؟!
شما درست میگید
منظورم همون درشتخوار و دارینه ای بود
حالا شانس آوردیم به جای مونوسیت ننوشتم ماستوسیت(معمولا اینا رو چون اسمشون شبیه همه، اشتباه میکنم)
-
mahan smaili شما بربد سوالات قلمچی، گزینه دو، ماز، کنکور و حرف های دبیر عای زیست شناسی رو بخونید، متوجه میشید که تبدیل شدن پپسینوژن به پپسین، اصلا جزء بیان ژن نیست.
پپسینوژن تولید شده؟ پس بیان صورت گرفته.
میگم حرف استاد موقاری اشتباه س، چون با متن کتاب در تناقض ئه.
متن کتاب: هرگاه اطلاعات ژنی در یک یاخته مورد استفاده قرار بگیرد، می گوییم آن ژن بیان شده.@پارسا-کریم-خانی من اصلا قلمو قبول ندارم معلم مدرسم هم از عالی ترین های شهر و کشور هست استاد دانشگاه هم هست سر دبیر هم هست چن سال دبی درس داده برترین پژوهش گر چن ماه پیش معرفی شد مقاله ها اسم مکان تولدش
هم تو نت هست
میشه بمن بگی پپسینوژن چی کار میکنه باید فعال بشه بشه پپسین که بیان ژن صورت بگیره خب شما هی میگید فقط تولید محصول نهایی خب تولید شه وقتی هیچ کاری نمیکنه به چه دردی میخوره یاخنه از چیش استفاده میکنه؟
بفرما این نظر استاد -
mahan smaili mahan smaili سلام عصر بخیر
بنظرم دارین اشتباه میکنید حالا تست هاشم بزنید خودتون متوجه میشید که اصلا یه تیپ تست اینه که میخوان بهت بندازن ماکروفاژ و ماستوسیت و دارینه ای توی خونن و یا میگن دیاپدز میکنه و باید خط بکشی روش . پس مطمئن باش دیاپدز نمیکنن و طبق همین جمله کتاب که میگه همه گویچه های سفید توانایی دیاپدز دارن پس میتونیم بگیم اینا که ندارن پس گلبول سفیدم نیستن ... این رو کتاب میگه و کنکورم همینو میخواد .
خودتم داری میگی ماستوسیت دیاپدز نمیکنه خب ! پس دیگه گلبچل سفیدم نیست چون شرطش دیاپدز هست ...@REZA-DOLATSHAA میدونم اونا توانایی دیاپدز ندارن ولی جمله کتاب علمی غلطه چون کتاب اینطوری گفته باشه
-
@REZA-DOLATSHAA میدونم اونا توانایی دیاپدز ندارن ولی جمله کتاب علمی غلطه چون کتاب اینطوری گفته باشه
mahan smaili کنکور علمی نمیشناسه هرچی خودش گفته رو میخواد
-
mahan smaili کنکور علمی نمیشناسه هرچی خودش گفته رو میخواد
@REZA-DOLATSHAA اره خیلی از جاهاش مشکل داره
-
@پارسا-کریم-خانی من اصلا قلمو قبول ندارم معلم مدرسم هم از عالی ترین های شهر و کشور هست استاد دانشگاه هم هست سر دبیر هم هست چن سال دبی درس داده برترین پژوهش گر چن ماه پیش معرفی شد مقاله ها اسم مکان تولدش
هم تو نت هست
میشه بمن بگی پپسینوژن چی کار میکنه باید فعال بشه بشه پپسین که بیان ژن صورت بگیره خب شما هی میگید فقط تولید محصول نهایی خب تولید شه وقتی هیچ کاری نمیکنه به چه دردی میخوره یاخنه از چیش استفاده میکنه؟
بفرما این نظر استادmahan smaili کنکور از حرف های معلمی که دبی درس داده سوال طرح نمیکنه. از کتاب درسی سوال طرح میشه
-
mahan smaili کنکور از حرف های معلمی که دبی درس داده سوال طرح نمیکنه. از کتاب درسی سوال طرح میشه
@پارسا-کریم-خانی اگه کتاب نگا کنی یکی از کسایی که تالیف کرده کتاب رو همین ایشون هست بعد کتاب درسته دیگه هرگاه مورد استفاده قرار بگیرد
گفتم پپسینوژن چی کار میکنه هیچی باید تبدیل شه به پپسین تا مورد استفاده قرار گیرد -
@پارسا-کریم-خانی اگه کتاب نگا کنی یکی از کسایی که تالیف کرده کتاب رو همین ایشون هست بعد کتاب درسته دیگه هرگاه مورد استفاده قرار بگیرد
گفتم پپسینوژن چی کار میکنه هیچی باید تبدیل شه به پپسین تا مورد استفاده قرار گیردmahan smaili چرا قیمه ها رو میریزید تو ماستا
میگه از کد های دنا استفاده بشه، ژن بیان شده. استفاده از ژن چه ربطی به استفاده از محصول نهایی(پپسین) در معده داره -
mahan smaili چرا قیمه ها رو میریزید تو ماستا
میگه از کد های دنا استفاده بشه، ژن بیان شده. استفاده از ژن چه ربطی به استفاده از محصول نهایی(پپسین) در معده داره -
mahan smaili چرا قیمه ها رو میریزید تو ماستا
میگه از کد های دنا استفاده بشه، ژن بیان شده. استفاده از ژن چه ربطی به استفاده از محصول نهایی(پپسین) در معده داره@پارسا-کریم-خانی دوست من قیمه ها رو ماستا بود شما جدا فرضش کردی
باید اطلاعات مورد استفاده قرار بگیره تا بگیم بیان ژن رخ داده پپسینوژن غیر فعاله مورد استفاده قرار نمیگیره تبدیل میشه فعال میشه و مورد استفاده قرار میگیره پس اینجا میتونیم بگیم بیان شده
امیدوارم فهمیده باشی و از کد های دنا به رشته رمزگذار ورشته الگو نرسیم -
@پارسا-کریم-خانی دوست من قیمه ها رو ماستا بود شما جدا فرضش کردی
باید اطلاعات مورد استفاده قرار بگیره تا بگیم بیان ژن رخ داده پپسینوژن غیر فعاله مورد استفاده قرار نمیگیره تبدیل میشه فعال میشه و مورد استفاده قرار میگیره پس اینجا میتونیم بگیم بیان شده
امیدوارم فهمیده باشی و از کد های دنا به رشته رمزگذار ورشته الگو نرسیمmahan smaili برگشتیم خونه اول. باش.من سعی کردم طبق متن کتاب استدلال کنم. مشکلی نیست. اگه تو کنکور اومد، من ژنِ پپسینوژنی رو که پپسین نشده، بیان شده در نظر میگیرم، شما بیان نشده در نظر بگیرید. صلاح ممکلت خویش خسروان دانند.
-
mahan smaili برگشتیم خونه اول. باش.من سعی کردم طبق متن کتاب استدلال کنم. مشکلی نیست. اگه تو کنکور اومد، من ژنِ پپسینوژنی رو که پپسین نشده، بیان شده در نظر میگیرم، شما بیان نشده در نظر بگیرید. صلاح ممکلت خویش خسروان دانند.
@پارسا-کریم-خانی باشه عالیه