-
@dr-lila من اهل سرپل نیستم.. یه شهرستان دیگم.. اگه اهل سرپل میبودم اصلا چطور انلاین میشدم وقتب همه خونه ها ویرانن
دوست خودمم سرپله خبر ازش ندارم -
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سلام.
نوسان این ازمون که تا ص66کتابه میدونید تا قسمت چندم فیلم استادطلوعی میشه؟؟ @دانش-آموزان-آلاء -
دوستان سلام.
نوسان این ازمون که تا ص66کتابه میدونید تا قسمت چندم فیلم استادطلوعی میشه؟؟ @دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها ویژگی های ماده 7قسمته؟
آخرش آقای طلوعی میگن تستای بعدی... ولی بعدش دیگه هیچ قسمتی نیس!
7قسمته یا توی سایت گذاشته نشده ادامه ش؟
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @ادمین -
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra_asd سلام. ممنون از لطفتون. خودم موندم!! کتابم بخونی فایده نداره! من با فیلم میفهمم
-
بچه ها ویژگی های ماده 7قسمته؟
آخرش آقای طلوعی میگن تستای بعدی... ولی بعدش دیگه هیچ قسمتی نیس!
7قسمته یا توی سایت گذاشته نشده ادامه ش؟
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @ادمیننوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra_asd شما تا چندم نوسان رو دیدی؟
-
ببخشید دوستان آیا استاد طلوعی مبحث گرما و قانون گاز ها رو تدریس کردند؟ اگه تدریس شده لطفاً لینک جلسات رو قرار بدید.
با تشکر -
ببخشید دوستان آیا استاد طلوعی مبحث گرما و قانون گاز ها رو تدریس کردند؟ اگه تدریس شده لطفاً لینک جلسات رو قرار بدید.
با تشکرنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soheil95s95 بله تو کانالشون هست کانال خود استاد
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza213 می گم این مغناطیس که تو بخش تدریس آقای طلوعی هست کامله؟ یعنی هم فصل 3 و هم 4 سومه یا ناقصه؟؟
-
reza213 می گم این مغناطیس که تو بخش تدریس آقای طلوعی هست کامله؟ یعنی هم فصل 3 و هم 4 سومه یا ناقصه؟؟
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein7516 خبرندارم
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود.میشه آدرس کانال تلگرام دکتر طلوعی (اونی که میشه ازشون سوال پرسید)رو بدید متاسفانه داشتم ولی پاک شد.الان فقط کانال جزوه رو دارم.
-
درود.میشه آدرس کانال تلگرام دکتر طلوعی (اونی که میشه ازشون سوال پرسید)رو بدید متاسفانه داشتم ولی پاک شد.الان فقط کانال جزوه رو دارم.
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-iran https://t.me/physicsss100
-
@dr-iran https://t.me/physicsss100
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط dr.iran انجام شدهreza213 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr-iran https://t.me/physicsss100
مرسی ولی اون رو هم دارم منتها نمیدونم چرا دیگه نمیتونم بهشون پیام بدم؟انگار فقط به کانال اطلاع رسانی تبدیل شده. -
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط باهآر انجام شده
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @ادمین
سلام
فصل گرمای آقای طلوعی کامل تدریس شده؟
تو کانالشون قسمت 3تا5 رو پیدا کردم فقط.بقیه ش رو نمیدونین کجاس؟
هر کی میدونه بگه لطفاnبار پرسیدم
-
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @ادمین
سلام
فصل گرمای آقای طلوعی کامل تدریس شده؟
تو کانالشون قسمت 3تا5 رو پیدا کردم فقط.بقیه ش رو نمیدونین کجاس؟
هر کی میدونه بگه لطفاnبار پرسیدم
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra_asd سلام، مگه ۵ قسمت نیست؟ سرچ کنید گرما میاد دیگه
-
@zahra_asd سلام، مگه ۵ قسمت نیست؟ سرچ کنید گرما میاد دیگه
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan ممنون.
سرچ کرده بودم ولی کامل ندیده بودم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بازم ممنون -
mohammadhassan ممنون.
بازم ممنوننوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra_asd خواهش میکنم
-
mohammadhassan ممنون.
بازم ممنوننوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra_asd سرچ کنید هست