هر کی یه گزاره

-
@Matrix
جواب تستو نمیخوام فقط گزینه یکو
(درواقع مشکلی ندارم چون جالب بود گذاشتمش)بخاطر همواره رده مثلا وقتی خوابیم تاریک میشه ولی میزان تحریک گیرنده استوانه ای زیاد نمیشه
طراح نامرد منو گیر انداخت
@Soniaaa وقتی خوابیم
️
اره اگه کسی گزینه اول بخونه بدون خوندن بقیه اون گزینه رو میزنه -
@Soniaaa این چه کتابیه؟
-
@پارسا-کریم-خانی
زیر ذره بین زیست دوازدهم -
@Matrix
جواب تستو نمیخوام فقط گزینه یکو
(درواقع مشکلی ندارم چون جالب بود گذاشتمش)بخاطر همواره رده مثلا وقتی خوابیم تاریک میشه ولی میزان تحریک گیرنده استوانه ای زیاد نمیشه
طراح نامرد منو گیر انداخت
@Soniaaa
ع چه جالب بود این ،من خودم همینو فرض کردم بعد گفتم نه بابا این چه دلیله ! -
@Soniaaa ممنون
-
یه گزاره:
در رابطه با ماده ای حاوی گلیکوژن و پروتئین که با جذب آب قادر به ساخت ماده مخاطی است می توان گفت در همه قسمت های لوله گوارش ترشح می شود.
و یه سوال:
مجرای غدد زیرارواره ای و زیر زبانی یکیه؟
ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدین -
یه گزاره:
در رابطه با ماده ای حاوی گلیکوژن و پروتئین که با جذب آب قادر به ساخت ماده مخاطی است می توان گفت در همه قسمت های لوله گوارش ترشح می شود.
و یه سوال:
ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدین@Matrix
گزاره غلطه؟
در مورد سوالت :نه یکی نیست ،زیر زبانی چندین مجرا داره و جدا از زیر آرواره ای هستش -
یه گزاره:
و یه سوال:
ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدین -
@Matrix آره ماده مخاطی همه جا هست لیزوزیم هم همین جور فقط بی کربنات در روده بزرگ ترشح نمیشه در روده کوچیک و پانکراس معده دهان صفرا بیکربنات دارن و ترشح میکنن هر جا مخاط داری ترشح ماده مخاطیم داری
Rahman Aa
به روده بزرگ شک کردم !! فکر کردمموسین ندارن ،خوب شد گفتید -
Rahman Aa
به روده بزرگ شک کردم !! فکر کردمموسین ندارن ،خوب شد گفتیدپرستو بابایی نه رهر جا مخاط داری مده مخاطیم داری تو دهم مگه یادت نیست تو یازدهم گفتار اول فصل 5 بخون
-
@Matrix
گزاره غلطه؟
در مورد سوالت :نه یکی نیست ،زیر زبانی چندین مجرا داره و جدا از زیر آرواره ای هستشپرستو بابایی نه درسته جمله اول
اها
پس مجراهاشون یکیم نمیشه -
@Matrix آره ماده مخاطی همه جا هست لیزوزیم هم همین جور فقط بی کربنات در روده بزرگ ترشح نمیشه در روده کوچیک و پانکراس معده دهان صفرا بیکربنات دارن و ترشح میکنن هر جا مخاط داری ترشح ماده مخاطیم داری
Rahman Aa درسته
-
نوشته استاد با فهم من از کتاب فرق نداره ؟
کتاب میگه 284+ استاد نوشته 270+ یا دارم اشتباه میزنم -
نوشته استاد با فهم من از کتاب فرق نداره ؟
کتاب میگه 284+ استاد نوشته 270+ یا دارم اشتباه میزنم@Soniaaa خب ۹ ماه که میشه ۲۷۰ روز به اضافه ۱۴ روز دوره فولیکولی
یعنی ۲۸۴ روز -
@ma-a
خو اونو فهمیدم ولی جمله کتاب یجوریه -
@Soniaaa اخرین جملش رو ببین
اولیه اره یخورده بد گفته
اخرین جملش گفته : گفته می شود مدت زمان بارداری ۲۷۰ روزه چرا پزشکان میگن ۲۸۴؟
خب پس ینی معتقده ک ۲۸۴ روزه -
@Soniaaa اخرین جملش رو ببین
اولیه اره یخورده بد گفته
اخرین جملش گفته : گفته می شود مدت زمان بارداری ۲۷۰ روزه چرا پزشکان میگن ۲۸۴؟
خب پس ینی معتقده ک ۲۸۴ روزه@ma-a
عا حله مرسی ازت -
یچیزی ماهیچه صاف غدد شیری لفظ غلطی نیس؟ غدد پوششی بودن اخه
-
@Soniaaa قربانت
️