سوال مقاومت و ...
-

سلام. میشه دلیل غلط بودن همه رو برام اثبات کنین. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار -

سلام. میشه دلیل غلط بودن همه رو برام اثبات کنین. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیارAmir ali Nikfard میگم مطمعنی جواب یک؟
-

سلام. میشه دلیل غلط بودن همه رو برام اثبات کنین. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیارAmir ali Nikfard الف غلطه. چون نسبت قطر های سطح مقطع رو نداریم. نمیتونیم بگیم مقاومت دقیقا چند برابره.
ب به نظرم درسته. چرا غلط گرفته؟🤔 جریان که توی مدار کلا ثابته(چون با رد شدن از مقاومت ، انرژی بار ها گرفته میشه، نه مقدار و تعداد بار ها)قسمت ج:V=IR
جریان که ثابته. پس ولتاژ با مقاومت رابطه مستقیم داره. پس اونی که مقاومت بیشتری داره(A) ولتاژ بیشتری هم داره.
پس ولتاژ A بیشتر از Bبه نظر من فقط الف غلطه. اشتباه میکنم؟
-
Amir ali Nikfard الف غلطه. چون نسبت قطر های سطح مقطع رو نداریم. نمیتونیم بگیم مقاومت دقیقا چند برابره.
ب به نظرم درسته. چرا غلط گرفته؟🤔 جریان که توی مدار کلا ثابته(چون با رد شدن از مقاومت ، انرژی بار ها گرفته میشه، نه مقدار و تعداد بار ها)قسمت ج:V=IR
جریان که ثابته. پس ولتاژ با مقاومت رابطه مستقیم داره. پس اونی که مقاومت بیشتری داره(A) ولتاژ بیشتری هم داره.
پس ولتاژ A بیشتر از Bبه نظر من فقط الف غلطه. اشتباه میکنم؟
@پارسا-کریم-خانی ببخشید.
الف درسته. طبق رابطه ی R= pL²/V -

سلام. میشه دلیل غلط بودن همه رو برام اثبات کنین. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیارAmir ali Nikfard Rahman Aa
دوست عزیز. اصلا غلط نیست هیچکدوم. دقت کن طراح تعداد نادرست ها رو خواسته. کسی هم که جواب داده گزینه 1 رو زده. یعنی هیچی ش نادرست نیست. پس همش درسته -
Amir ali Nikfard Rahman Aa
دوست عزیز. اصلا غلط نیست هیچکدوم. دقت کن طراح تعداد نادرست ها رو خواسته. کسی هم که جواب داده گزینه 1 رو زده. یعنی هیچی ش نادرست نیست. پس همش درسته -

سلام. میشه دلیل غلط بودن همه رو برام اثبات کنین. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار -
Rahman Aa بار اول دیدمش گفتم خدایا این رحمان چه حرفه ایه. ملت نکته ترکیبی بین زیست دهم و دوازدهم پیدا میکنن، این نکته ترکیبی بین مقاومت ها و شیمیوسنتزکننده ها پیدا میکنه😐😂😂😂
-
A Amir ali Nikfard has marked this topic as solved on

میخواستم ینو بفرستم ببین چی فرستادم خدای