شکرگزاری شبانه
-
شکرت خدا
بابت همه چیز:) -
- خوب نیستم:) به خاطر مشکلاتی که خودت میدونی خوب نیستم این وسط قرصایی که میخورم بیشتر رو اعصابمن همش حالم بده خسته شدم
-هانی تو میدونی من نصیحت پذیر نیستم پس از نصیحت کردنم بدم میاد،شعارم بدممیاد بدم اما تو موظفی گوش بدی به حرفام میفهمی؟
+باشه
- قرصایی که میخوری واسه درد لاعلاجه؟!
+نه
-مادرت سالمه؟؟ خواهرت چی؟؟
-تو جای اون مادری بودی که بچش مبتلا به بیماری پروانه ایه؟ شنیدی بیماریشون چقد دردناکه؟ پوست دستشونو دیدی؟ شنیدی حرف اون ماددی رو که می گفت وقتی دخترم میخواد دستش رو بشوره فقط خون میریزه؟
+نه!
_شده شب بیرون بخوابی؟ بخاطر نداشتن جا؟ شده تو سرما بخوابی؟
+نه
-شده یه شب گرسنه بخوابی؟!
+نه
-شده برای درمان درد مادرت بری سر چهارراه ها دستفروشی؟
+نه
-شده واسه همین جوابای منفیت از خدا تشکر کنی؟!و کمتر دامن بزنی به مشکلاتت؟ من نمیگم مشکلاتت کوچیکن اما بزرگم نیستن اما خدای تو تو رو می بینه و به قول اون عکسنوشتهه خدات از مشکلاتت بزرگتره!
هانی من تو لحظه لحظه زندگیم خدارو حس کردم توعم کردی،نکردی؟؟
+اره:)
-پس شاکرش باش
- خوب نیستم:) به خاطر مشکلاتی که خودت میدونی خوب نیستم این وسط قرصایی که میخورم بیشتر رو اعصابمن همش حالم بده خسته شدم
-
برای خوشبختی و کامیابی خویش که در اطرافم میچرخد سپاسگزارم اگر مانعی سر راهم قرار گیرد بی درنگ آن را از میان برمیدارم زیرا با جانِ لایتناهی همراهم و مشیتِ الهیِ حیاتم را در پیش میگیرم.
-
همه ذرات جان پیوسته با دوست
همه اندیشه ام اندیشه ی اوست
نمی بینم به غیر از دوست اینجا
خدایا! این منم یا اوست اینجا؟
-
توکل بر خدایت کن،
کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او،
صدایت میکند حتما
-
خُدایا شُکرِت
️
-
خدایا
شکرت میکنم بخاطر نداشته هام
که اگه داشتم ارزششون رو نمیدونستم
شکرت میکنم بخاطر هیچ چیز و همه چیز . .
️
-
خدایا میخوام یک دقیقه وقتت رو بگیرم نه برای اینکه چیزی ازت طلب کنم بلکه خیلی ساده ازت:به خاطر تمام چیزایی که دارم تشکر کنم
️
-
خدایا شکرت واسه این همه عظمت و شکوه و زیبایی
ادم محو میشه فرایی درک ذهن است این همه شکوه ادم مدهوش میشه
دوست دارم
️ خیلییی ممنونم که هستی.
-
خدایا شکرت بابت تمام لحظه هایی که خیرم توشه لحظه هایی که باعث میشه مثل یه گیاه از یه دونه سخت جوونه بزنمو سبز بشم اما من درکش نمیکنم و فکر میکنم عذابه...
خدایا شکرت برای اینکه امید داشتن رو آفریدی
شکرت برای اینکه ایمان داشتن رو آفریدی تا از ما انسان های محکم تری ساخته بشه
شکر برای بودنت... -
ثابت قدم و استوار گام برمیدارم و برای تحقق خیر و صلاح به ظاهر محال خویش سپاس گزارم زیرا یقین دارم که با همراهی خدا تحقق آن آسان و زمان تحققش اکنون است.