هر کی یه گزاره😁😁😁
-
Michael Vey
نمی دونم چطوری واست توضیح بدم ولی مگه شش ها در برابر جمع شدن مقاومت نشون نمیدن ؟پرستو بابایی خب
-
میدونم چی میخوای بگی
-
Michael Vey
خب پس وقتی توی بازدم عمیق هستن دارن بیشتر (نه همه ) هوای درون خودشون رو خالی می کنن ،طبیعیه که فشار خیلی زیاده بهشون وارد بشه -
Michael Vey
خب پس وقتی توی بازدم عمیق هستن دارن بیشتر (نه همه ) هوای درون خودشون رو خالی می کنن ،طبیعیه که فشار خیلی زیاده بهشون وارد بشهپرستو بابایی اره حق باتوعه. ممنونم
-
پرستو بابایی اره حق باتوعه. ممنونم
Michael Vey
مشخصه که نفهمیدی ،نه ؟💔😂 -
Michael Vey
مشخصه که نفهمیدی ،نه ؟💔😂پرستو بابایی ن خدایی فهمیدم:face_with_tears_of_joy: خود درگیری داشتم:face_with_tears_of_joy:
-
پرستو بابایی ن خدایی فهمیدم:face_with_tears_of_joy: خود درگیری داشتم:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
خدا رو شکر 😂 -
پرستو بابایی ن خدایی فهمیدم:face_with_tears_of_joy: خود درگیری داشتم:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey فهموندمش نه فهمیدیش
😂😂😂😂 -
Michael Vey فهموندمش نه فهمیدیش
😂😂😂😂Rahman Aa نخیرشم اخر سر خودم فهمیدم الکی خوشحال نباش هه ههه ههههه :rolling_on_the_floor_laughing:
-
Rahman Aa نخیرشم اخر سر خودم فهمیدم الکی خوشحال نباش هه ههه ههههه :rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey اون نخیر باذکر منبع بگو حق کپی برداری شرعا نداری 😂
-
Michael Vey اون نخیر باذکر منبع بگو حق کپی برداری شرعا نداری 😂
Rahman Aa خیررر.
-
Rahman Aa خیررر.
Michael Vey که اینجور باشه 🪓
-
Rahman Aa نخیرشم اخر سر خودم فهمیدم الکی خوشحال نباش هه ههه ههههه :rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
عه پس Rahman Aa برات توضیح داد 😂
-
پرستو بابایی داشت بال بال میزد ولی خودم گرفتم اخر:face_with_tears_of_joy: فق با استدلالام یکم فشاری کردمش:rolling_on_the_floor_laughing:
-
پرستو بابایی شک نکن شک کردن بر چیز واجب و صحیح شرعا حرم است 😂😂🤣
-
هورمون رشد با اثر بر همه ی استخوان های دراز باعث افزایش قد نمی شود...
-
هورمون رشد با اثر بر همه ی استخوان های دراز باعث افزایش قد نمی شود...
@AmirReza-Bhb سلام
صحیحه
استخوان انگشتان دست از نوع درازه
خب رشدشون همیشگی نیست و به قدم ربط ندارن -
@AmirReza-Bhb سلام
صحیحه
استخوان انگشتان دست از نوع درازه
خب رشدشون همیشگی نیست و به قدم ربط ندارن@Matrix
اینو نمیدونم درسته یا نه ولی جواب تست این گزاره رو با ترقوه تایید کرده بود -
@Matrix
اینو نمیدونم درسته یا نه ولی جواب تست این گزاره رو با ترقوه تایید کرده بود@AmirReza-Bhb بله خب
ترقوه به ذهن من نرسید
درسته اونم