هر کی یه گزاره😁😁😁
-
Michael Vey
آفرین منظورم همین بود@Soniaaa خب اونوقت گزاره بازم درسته:rolling_on_the_floor_laughing:
-
@Soniaaa خب اونوقت گزاره بازم درسته:rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey
نه تو درست بگیر من غلط بیا دیگه بحث نکنیم 🙄😂💔🤝🏻 -
@Soniaaa خب اونوقت گزاره بازم درسته:rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey 😂😂😂😂
من از این تست میگذرم...
مطمئنم اگه داخل کنکور بیاد میشه سوال ابهام دار
مطمئنم -
این پست پاک شده!
-
@Soniaaa چرا میشه. من هر ماه از بابام حقوق میگیرم ولی موقع خرید از اون نظر نمیخوام:face_with_tears_of_joy:
-
Rahman Aa
همیشه پسرا کند عمل میکنن😂🤝🏻 فرستادم پیویت -
خب قرار نیست همیشه همه باهم هم نظر باشن
برداشتام متفاوته
انشاالله بیاد تو کنکور امسال تا بفهمیم کدوم درسته🤦🏻♀️ -
Rahman Aa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa عه عه پسرا حال ندارن واگرنه کند نیستن 😂😂😂😂
عا باشه😂
@Matrix در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
برداشتام متفاوته
انشاالله بیاد تو کنکور امسال تا بفهمیم کدوم درسته🤦🏻♀️اوصولا باید دعا کنی نیاد🙄😂😂
-
@Soniaaa عه عه پسرا حال ندارن واگرنه کند نیستن 😂😂😂😂
عا باشه😂
@Matrix در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
برداشتام متفاوته
انشاالله بیاد تو کنکور امسال تا بفهمیم کدوم درسته🤦🏻♀️اوصولا باید دعا کنی نیاد🙄😂😂
@Soniaaa نه بیاد که بفهمیم
و با علم غلط از این دنیا نریم😂 -
ممکن نیست در قلب نوعی جانور که در مغز آن لوب بینایی از سایر اجزای مغز بزرگتر است در مجاورت سلول های قلبش خونی حاوی نسبت بالای اکسیژن ب کربن دی اکسید باشد
گزاره
-
ممکن نیست در قلب نوعی جانور که در مغز آن لوب بینایی از سایر اجزای مغز بزرگتر است در مجاورت سلول های قلبش خونی حاوی نسبت بالای اکسیژن ب کربن دی اکسید باشد
گزاره
-
گزاره
@Soniaaa
خب غلطه
ماهی رو میگه که خونی که برای تغذیه یاخته های قلبش میره اکسیژن بالایی داره به نسبت -
@Soniaaa
خب غلطه
ماهی رو میگه که خونی که برای تغذیه یاخته های قلبش میره اکسیژن بالایی داره به نسبت@Deleted-Account0 در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa
خب غلطه
ماهی رو میگه که خونی که برای تغذیه یاخته های قلبش میره اکسیژن بالایی داره به نسبتبله درسته
@Soniaaa ممکنه مثلا یاخته قلبیش خون میخواد اونم از رگ پشتی میاد براش (نزن تو ذوقم)😂
از رگ پشتی نه دیگه یسری رگ دیگه چون پشتی ها تیرن
گزاره خودم بود😅
-
Rahman Aa
@Deleted-Account0

دیواره قلبشو دقت کنید این نکته رو اشکان گفت -
@0Farzam0
👌🏼👌🏼 -
جانورانی که مثل حشرات از طریق دستگاه گوارش ب تنظیم اسمزی خود کمک میکنند میتوانند دارای نوعی گیرنده که با ارتعاش غیر عادی نوعی مایع تحریک میشوندباشند
گزاره