هر کی یه گزاره😁😁😁
-
نوعی جانور که با ترشح ماده ای شیمیایی ب جفت یابی میپردازد ممکن است دارای کلیه ای با توانمندی بالا در جذب اب باشد
گزاره خودم@Soniaaa مار درسته
-
نوعی جانور که با ترشح ماده ای شیمیایی ب جفت یابی میپردازد ممکن است دارای کلیه ای با توانمندی بالا در جذب اب باشد
گزاره خودم@Soniaaa ترشح ک میگه ایراد نداره؟ چرا حس میکنم دارم چرت میگم:face_with_tears_of_joy:
-
@Soniaaa مار درسته
@Deleted-Account0 در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa مار درسته
@ma-a در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa مارو میگه ک خزندنس
درست؟Rahman Aa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa خزندس خزندگان میتونن این جور باشن
نظر شمارو ب دامی ک براتون پهن کردم جلب میکنم😂😂
-
@Deleted-Account0 در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa مار درسته
@ma-a در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa مارو میگه ک خزندنس
درست؟Rahman Aa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa خزندس خزندگان میتونن این جور باشن
نظر شمارو ب دامی ک براتون پهن کردم جلب میکنم😂😂
@Soniaaa ایشالا ک کلیه ها نیست؟
-
گزاره خودم@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
گزاره خودماحیانا کلیه جذب اب داره ؟😂😂
-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa خااااک🤣💔من اینو کلا بازجذب خوندم😂
-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa عه چرت گفتم:face_with_tears_of_joy: باز خوبه ک تنها نبودم:rolling_on_the_floor_laughing:
-
اگ تو کنکور اومد برام دعا نکنید حلالتون نمیکنم😂😂
-
لطفا چشاتو بیشتر وا کن این هزار بار😂💔
-
حالا با فرض اینکه بازجذب نوشته باشه اینکه همه گفتن ماره تو کجای کتابه؟ یادم نیس:face_with_tears_of_joy:
-
@Soniaaa واقعا دعات میکنم
اسم این تستارو میزارم
تستای سونیایی🤣💔 -
حالا با فرض اینکه بازجذب نوشته باشه اینکه همه گفتن ماره تو کجای کتابه؟ یادم نیس:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
فصل پنج یازدهم مار با ترشح فرومون جفت یابی میکنه
و فصل پنج دهم کلیه خزندگان در بازجذب اب توانمندی زیادی داره -
Michael Vey مارو تو فرومون میفهمی (۴یازدهم)و اینکه خزندس و خزنده ها بازجذب اب داره کلیشون تو گفتار ۳فصل پنج دهم
-
Michael Vey
و فصل پنج دهم کلیه خزندگان در بازجذب اب توانمندی زیادی داره@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
Michael Vey
و فصل پنج دهم کلیه خزندگان در بازجذب اب توانمندی زیادی داره@ma-a در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
Michael Vey مارو تو فرومون میفهمی (۴یازدهم)و اینکه خزندس و خزنده ها باذجذب اب داره کلیشون تو گفتار ۳فصل پنج دهم
بسی بسیار تنکیو
-
ی رمز چرت برا مراحل تشکیل گیاه تراژنی فصل 7 دوازدهم گفتم کنکور دی اومد کف کردم خودم😂😂
-
@Soniaaa منی ک دیشبش اونو دیدم و دو ثانیه زل زدم و گفتم تو که نمیای و رفتم ص بعد😂💔
-
Rahman Aa
تاآتبت
اولاشو چسبوندیم ب هم😂😂