هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@Deleted-Account0
اصن طراحش از نامردم نامردتر بوده اگ اینو بده اصن اینو طراح ندیده هنوز ک رحمان دیده😂😂😑 -
گزاره / مجرای لنفیی که فاقد گره است برخلاف مجرای لنفی دیگر و مانند لوله اسپرم بر از پشت یک مجرا عبور کرده و در سمت چپ آن مجرا به مجرایی دیگر متصل میشود
Rahman Aa
ولی یه سوال کنکور 5 تا مجرا رو تویه جمله نمیگه هیچ وقت چون ویراستار داره😂 -
Rahman Aa
گزاره / %(#1492d1)[مجرای لنفی که فاقد گره است] برخلاف %(#ff0f8b)[مجرای لنفی دیگر] و %(#3fff0f)[مانند لوله اسپرم بر از پشت یک مجرا عبور کرده] و %(#ff8800)[در سمت چپ آن مجرا به مجرایی دیگر متصل میشود]%(#1492d1)[چپ]
%(#ff0f8b)[راست]
%(#3fff0f)[لوله اسپرم بر از پشت میزنای و رگ لنفی چپ از پشت ی رگ ک اسمشو نمیدونم]
%(#ff8800)[راست میگه رو شکل ی مجرای دیگه هم هست]گزارت خیلی غیر استاندارد بود
-
ملت یادمه سر این که گلبول قرمز برا هورمون های تیروئیدی گیرنده داره یا نه بحث بود الان موج آزمون اشکان میزدم ددیم گفته داره منم موافقم داره یادم آقا موقاری گفت نداره تو رایگاناش شایدم من یادم نمیاد ولی در کل داره
Rahman Aa
خوب کتاب گفته همورمون های تیروییدی در تنظیم سوخت و ساز یاخته ها نقش داره
بنابرین هر یاخته ای که زنده است و سوخت و ساز داره برای اینا گیرنده داره
من که یادم نمیاد آقای موقاری چنین حرفی زده باشه
و فقط مثلا هورمون های تیروییدی رو تستا با یاخته های شاخی پوست مانور میدن که براش گیرنده ندارن -
Rahman Aa
خوب کتاب گفته همورمون های تیروییدی در تنظیم سوخت و ساز یاخته ها نقش داره
بنابرین هر یاخته ای که زنده است و سوخت و ساز داره برای اینا گیرنده داره
من که یادم نمیاد آقای موقاری چنین حرفی زده باشه
و فقط مثلا هورمون های تیروییدی رو تستا با یاخته های شاخی پوست مانور میدن که براش گیرنده ندارن -
Rahman Aa
دو تاشون فک کنم انعکاس نخاعی هست که با هماهنگی مغز انجام میشه -
سونیا یادت هست گفتم ماکروفاژ و ماستوسیت دانه دارن یکی سفید یکی سیاه گفتی دانه نیست الان اشکان هم تایید کرد دانه دارن # ملت طبق شکل کتاب در التهاب ماکروفاژ دانه درشت و سفید دارد و ماستوسیت دانه تیره و ریز
Rahman Aa
میشه عکسشو بفرستی یا صفحشو بگو بخونم خودم -
سونیا یادت هست گفتم ماکروفاژ و ماستوسیت دانه دارن یکی سفید یکی سیاه گفتی دانه نیست الان اشکان هم تایید کرد دانه دارن # ملت طبق شکل کتاب در التهاب ماکروفاژ دانه درشت و سفید دارد و ماستوسیت دانه تیره و ریز
Rahman Aa
دانه دار که هستن دو تاشون
ولی اندازه شون رو من تو آیکیو ندیدم بررسی کنه -
@Soniaaa Rahman Aa اها پس دانه بگیریم
ماکروفاژ نگفته ؟ -
Rahman Aa
دانه دار که هستن دو تاشون
ولی اندازه شون رو من تو آیکیو ندیدم بررسی کنه -
خوب پایان فعالیتم رو در این محل مطهر اعلام میکنم
موفق باشید دوستان:) -
گزاره
اندامک ایجاد کننده رنگ سرخ درونی در برخی پرتقال ها، سبب از بین بردن یاخته های پوششی استوانه ای روده انسان می شود.Michael Vey به نظرم غلطه
اونی که باعث ایجاد رنگ قرمز پرتقال میشه، ماده س. نه اندامک
ها؟ -
Michael Vey به نظرم غلطه
اونی که باعث ایجاد رنگ قرمز پرتقال میشه، ماده س. نه اندامک
ها؟@پارسا-کریم-خانی نو. پیامای بالاترشو بخون
-
سلام وقت بخیر.
رها شدن هیستامین از ماستوسیت های آسیب دیده در فرایند التهاب موجب فراخوانی گویچه های سفید به ناحیه ملتهب می شود.