هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@0Farzam0
منم همینو میگم اما پاسخنامه میگه درست
ولی مگه تنگ و گشاد کردن مردمک کار ماهیچه های صاف عنبیه نیست ؟ و ماهیچه های صاف هم که اکتین و میوزین ندارنپرستو بابایی در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@0Farzam0
ولی مگه تنگ و گشاد کردن مردمک کار ماهیچه های صاف عنبیه نیست ؟ و ماهیچه های صاف هم که اکتین و میوزین ندارنما بالاخره نفهمیدیم
استادمون میگفت که یاخته صاف هم دقیقا همین پروتئینارو داره ولی به عنوان رفرنس و خارج از کتاب میگفت -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@0Farzam0
ولی مگه تنگ و گشاد کردن مردمک کار ماهیچه های صاف عنبیه نیست ؟ و ماهیچه های صاف هم که اکتین و میوزین ندارنما بالاخره نفهمیدیم
استادمون میگفت که یاخته صاف هم دقیقا همین پروتئینارو داره ولی به عنوان رفرنس و خارج از کتاب میگفت@0Farzam0
شاید باورت نشه ولی بعد چهار سال منم هنوز نفهمیدم😐😂💔 -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@0Farzam0
استادمون میگفت که یاخته صاف هم دقیقا همین پروتئینارو داره ولی به عنوان رفرنس و خارج از کتاب میگفت@0Farzam0
نمیدونم والا 🙄 -
بچه ها
آکتین و میوزین در ماهیچه های صاف قلبی اسکلتی وجود دارند
ولی ساختار مخطط برای قلبی و اسکلتی
ساختار منشعب برای قلبی
ساختار غیر منشعب برای اسکلتی
واحد های تیره و روشن فقط برای اسکلتیمکانیسم انقباض تو همشون با آکتین و میوزین ولی تیره و روشن و اینا مختص اسکلتی
@0Farzam0
پرستو بابایی -
چه جالب شد 😍
پس همه ماهیچه ها چه صاف ،چه اسکلتی چه قلبی اکتین و میوزین دارن ؛به قول آقا موقاری جونم به این نکته 😄 -
چه جالب شد 😍
پس همه ماهیچه ها چه صاف ،چه اسکلتی چه قلبی اکتین و میوزین دارن ؛به قول آقا موقاری جونم به این نکته 😄پرستو بابایی
آکتین و میوزینو همه سلولهایی ک تقسیم میشن دارن
همشون مکانیسم انقباضشون با آکتین میوزینه خط آخر پیام قبلی بخون -
پرستو بابایی
آکتین و میوزینو همه سلولهایی ک تقسیم میشن دارن
همشون مکانیسم انقباضشون با آکتین میوزینه خط آخر پیام قبلی بخون@Soniaaa
آره درسته متوجه شدم 💛🧡 -
Rahman Aa
فردی که مبتلا میشه به آنفولانزای پرندگان سیستم ایمنیش بیش از حد فعالیت می کنه پس همزمان خط اول هم خط دوم و هم خط سوم فعالیتش زیادتر میشه -
هورمون ها بر خلاف ناقل عصبی میتوانند وارد جریان خون شوند اما همانند ناقل عصبی میتوانند بر یاخته هایی در نزدیکی خود اثر بگذارند...
چرا غلطه؟ -
هورمون ها بر خلاف ناقل عصبی میتوانند وارد جریان خون شوند اما همانند ناقل عصبی میتوانند بر یاخته هایی در نزدیکی خود اثر بگذارند...
چرا غلطه؟@AmirReza-Bhb
مگه نگفتیم اندام هدف در هر صورت میتونه به یاخته های ترشح کننده نزدیک باشه؟ -
-
چرا غلطه؟@AmirReza-Bhb
من نمیدونم
چ کتابیه
اگ ایکیوعه چرتوپرت زیاد میگه -
Rahman Aa
اخ فهمیدم -
@Soniaaa
می دونی منظور آقا رحمان چیه !
این که چون گفته انواع پروتئین ها رو هر کدوم ترشح می کنن غلط میشه -
@Soniaaa
می دونی منظور آقا رحمان چیه !
این که چون گفته انواع پروتئین ها رو هر کدوم ترشح می کنن غلط میشهپرستو بابایی