هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@Soniaaa طبق شکل ببینی نرا از بکرزایی حاصل میشن و هاپلوئید و ماده ها هم از لقاح نر و ملکه که میشه 2n . فقط 2n ها کارگرن ( ماده ها ) n ها کارگر نیستن
این نکته رو توی کادر نکته های آیکیو میتونی پیدا کنی اگر کتابش داری اگه نداری بگو تا عکسش بفرستم -
@Soniaaa طبق شکل ببینی نرا از بکرزایی حاصل میشن و هاپلوئید و ماده ها هم از لقاح نر و ملکه که میشه 2n . فقط 2n ها کارگرن ( ماده ها ) n ها کارگر نیستن
این نکته رو توی کادر نکته های آیکیو میتونی پیدا کنی اگر کتابش داری اگه نداری بگو تا عکسش بفرستم@REZA-DOLATSHAA
اگ ممکنه بفرستید -
اخه اگ فقط زنبور ماده کارگره پس نرا ب چ درد میخورن:/
-
@REZA-DOLATSHAA
ممنونم لطف کردین✨🙌🏻 -
@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
و ی سوال دیگه زنبور کارگر مگه اینجوری نیس ک هم میتونه نر باشه هم میتونه ماده ؟
@REZA-DOLATSHAA در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa نه کارگر ماده فقط
@REZA-DOLATSHAA
ار کجا برداشت میشه این ؟
یعنی الان نرا اصن کار نمیکنن ؟Rahman Aa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa چیزی که تعیین جنسیت میکنه در زنبور ها سری کروموزومی هست کسی که ان هست نر کسی که دو ان هست ماده کتاب یازدهم فصل هفت روی شکل نوشته اینو
Rahman Aa
ربطی ب تعیین جنسیت نداشت سوالم ولی باشه😐😂خب جواب سوالت همین بود که گفتم تو گفتی کار گز ها نر میتونن باشن یا ماده گفتن ماده گفتی از کجا برداشت شده گفتم اول اینکه تو زیست یازدهم فصل 7 گفتار سه زیر شکل نوشته شده کاملا این موضوع (شکل بکر زایی ببین ) و راه دیگه ای هم هست اونم این هست که در زنبود کسی که ان هست نر و کسی که دو ان هست مادس و طبق کتاب کار گر ها ماده هستند نه نر
-
و ی سوال دیگه زنبور کارگر مگه اینجوری نیس ک هم میتونه نر باشه هم میتونه ماده ؟
@REZA-DOLATSHAA در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa نه کارگر ماده فقط
@REZA-DOLATSHAA
ار کجا برداشت میشه این ؟
یعنی الان نرا اصن کار نمیکنن ؟Rahman Aa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa چیزی که تعیین جنسیت میکنه در زنبور ها سری کروموزومی هست کسی که ان هست نر کسی که دو ان هست ماده کتاب یازدهم فصل هفت روی شکل نوشته اینو
Rahman Aa
ربطی ب تعیین جنسیت نداشت سوالم ولی باشه😐😂خب جواب سوالت همین بود که گفتم تو گفتی کار گز ها نر میتونن باشن یا ماده گفتن ماده گفتی از کجا برداشت شده گفتم اول اینکه تو زیست یازدهم فصل 7 گفتار سه زیر شکل نوشته شده کاملا این موضوع (شکل بکر زایی ببین ) و راه دیگه ای هم هست اونم این هست که در زنبود کسی که ان هست نر و کسی که دو ان هست مادس و طبق کتاب کار گر ها ماده هستند نه نر
Rahman Aa
اها ممنون✨ -
ساده ترین نوع یادگیری چیه؟
-
@Soniaaa اینم سریع و غیرارادیه.
یکم صبر کنیم، دفع فشار بیاره به بدن، میفهمیم سریع و غیرارادی یعنی چی ... -
@Soniaaa اینم سریع و غیرارادیه.
یکم صبر کنیم، دفع فشار بیاره به بدن، میفهمیم سریع و غیرارادی یعنی چی ...@پارسا-کریم-خانی
😂
خو الان تو کتاب ما نیستش ک -
@Soniaaa سوال مشاوره ای بود یا فصل ۸ دوازدهم؟😕😂
-
@Soniaaa خو پس سوال هم ازش طرح نمیشه😂
-
@پارسا-کریم-خانی
8 دوازدهم😬😂 -
@Soniaaa سونیا دفعو واقن نیست تو کتاب ما،قبلا بود
ولی دفع ادرار
اگه نوزاد باشه انعکاس مغزی
اکه بزرگسال انعکاس نخاعی
همینو بدونیم بسه
با اینکه بلعم انعکاس مغزیه
فک میکنم همینا کافی باشه دونستنش
چون دفع قبلا بودش الان نیس تو کتاب ما -
@Soniaaa سونیا دفعو واقن نیست تو کتاب ما،قبلا بود
ولی دفع ادرار
اگه نوزاد باشه انعکاس مغزی
اکه بزرگسال انعکاس نخاعی
همینو بدونیم بسه
با اینکه بلعم انعکاس مغزیه
فک میکنم همینا کافی باشه دونستنش
چون دفع قبلا بودش الان نیس تو کتاب ما@ma-a
دمت گرم مرسی💕 -
@Soniaaa 🌹🌹
-
@Soniaaa واقعا نمیدونم. اما شاید خوگیری😕 چون جانور فقط باید بفهمه که مثلا برگ درخت، نمیخواد بهش حمله کنه
-
@Soniaaa واقعا نمیدونم. اما شاید خوگیری😕 چون جانور فقط باید بفهمه که مثلا برگ درخت، نمیخواد بهش حمله کنه
@پارسا-کریم-خانی
سراسری 97 داخل
گزینه 3
نوشته
نقش پذیری برخلاف ساده ترین نوع یادگیری در دوره مشخصی از زندگی انسان رخ میدهد -
@پارسا-کریم-خانی
سراسری 97 داخل
گزینه 3
نوشته
نقش پذیری برخلاف ساده ترین نوع یادگیری در دوره مشخصی از زندگی انسان رخ میدهد@Soniaaa فعالیت ۲ صفحه ۱۱۲ رو ببین. پرنده یه بار خورده، حالت تهوع گرفته، فهمیده دیگه نباید بخوره. شاید این ساده ترین روشه