هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@پارسا-کریم-خانی

@AmirReza-Bhb و باز هم آیکیو ...🤦🏻😂
-
Rahman Aa اگه هستی بقیشو پی وی بگو
-
Rahman Aa
عاااااا ممنون خیلی لطف کردی✨ -
@پارسا-کریم-خانی در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
شماهم در مورد چرت بودن ایکیو با من هم عقیده اید؟😂
-
@پارسا-کریم-خانی در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
شماهم در مورد چرت بودن ایکیو با من هم عقیده اید؟😂
@Soniaaa
من هنوز نرفتماااا 😂 -
Rahman Aa اگه هستی بقیشو پی وی بگو
-
@Soniaaa
من هنوز نرفتماااا 😂@AmirReza-Bhb
توروتم میگم😂 -
بچه ها یه سوال ذهنم درگیر میکنه اینکه : اول صفحه رشد در نزدیک به سر استخون های دراز هستند این قبول ولی آقا موقاری میگفت که همه استخون ها این صفحه ها رو دارن ولی فقط استخون های دراز هستند که با عث افزایش قد میشن / نظری درمورد این گفته ندارین ؟(طبق کنکور 1400/1401)
**- دوم این که %(#ff00fb)[آیا بعد سن رشد که همون 20 سالگی هست کتاب میگه اینا بسته میشن این قبول ولی آیا هنوزم هورمون رشد میتونه که باعث افزایش رشد استخوان ها بشه ]** برا مورد دومی تو کنکور یادم نیست 1400 یا 1401 گفته بود که میتونه بدبختانه یادم نیست کدوم سوال بود داخل بود خارج کشور داده بدوش گفتم شاید شما بدونید مار هم روشن کنید (پیشا پیش دمتون گرم )
-
بچه ها یه سوال ذهنم درگیر میکنه اینکه : اول صفحه رشد در نزدیک به سر استخون های دراز هستند این قبول ولی آقا موقاری میگفت که همه استخون ها این صفحه ها رو دارن ولی فقط استخون های دراز هستند که با عث افزایش قد میشن / نظری درمورد این گفته ندارین ؟(طبق کنکور 1400/1401)
**- دوم این که %(#ff00fb)[آیا بعد سن رشد که همون 20 سالگی هست کتاب میگه اینا بسته میشن این قبول ولی آیا هنوزم هورمون رشد میتونه که باعث افزایش رشد استخوان ها بشه ]** برا مورد دومی تو کنکور یادم نیست 1400 یا 1401 گفته بود که میتونه بدبختانه یادم نیست کدوم سوال بود داخل بود خارج کشور داده بدوش گفتم شاید شما بدونید مار هم روشن کنید (پیشا پیش دمتون گرم )
Rahman Aa
دومی رو من ب نظرم هورمون رشد ترشح میشه چون شکستگی های میکروسگوپی داریم یا حتی شکستگی های بزرگ ک خوب میشن اما شاید اندک ترشح بشه چون دقت کنی میگن شکستگی در افراد پیر دیرخوب میشه -
Rahman Aa
حاجی تازه فهمیدم 😐
خب از اول همینو میگفتی 😂
دمت گرم خدایی ... -
Rahman Aa
دومی رو من ب نظرم هورمون رشد ترشح میشه چون شکستگی های میکروسگوپی داریم یا حتی شکستگی های بزرگ ک خوب میشن اما شاید اندک ترشح بشه چون دقت کنی میگن شکستگی در افراد پیر دیرخوب میشه -
Rahman Aa
دومی رو من ب نظرم هورمون رشد ترشح میشه چون شکستگی های میکروسگوپی داریم یا حتی شکستگی های بزرگ ک خوب میشن اما شاید اندک ترشح بشه چون دقت کنی میگن شکستگی در افراد پیر دیرخوب میشه@Soniaaa
الان شکستگی های میکروسکوپی چه ربطی به هورمون رشد داره؟
اونا مگه فقط با میتوز درست نمیشن؟ -
@Soniaaa
اونا مگه فقط با میتوز درست نمیشن؟@AmirReza-Bhb
خو ب دستور عمم میتوز میکنن؟😂 -
@Soniaaa
خنده بر لب میزنم تا کس نداند درد من... -
@Soniaaa
اونا مگه فقط با میتوز درست نمیشن؟ -
@Soniaaa
منطقیه بزار یه چک بکنم... -
نمیدونم شایدم دارم چرت میگم😂
-
@Soniaaa اگر این که میگی درست باشه که فک میکنم هست پس هورمون رشد رو خود یاخته استخوانیم گیرنده داره بزارید چکش کنیم
Rahman Aa
من الان پرسیدم از دبیرمون
گفت تو شکستگی ها ترشح هورمون رشد داریم یعنی اثر گذاری مستقیم بر یاخته استخوانی ولی از کنکور حذف شده 😐
واقعااااا منتغیههههه