هر کی یه گزاره😁😁😁
-
Rahman Aa
حاجی تازه فهمیدم 😐
خب از اول همینو میگفتی 😂
دمت گرم خدایی ... -
@Soniaaa
استثنا این یبارو چرت نگفتی 😂 -
Rahman Aa
من الان پرسیدم از دبیرمون
گفت تو شکستگی ها ترشح هورمون رشد داریم یعنی اثر گذاری مستقیم بر یاخته استخوانی ولی از کنکور حذف شده 😐
واقعااااا منتغیهههههاین پست پاک شده! -
Rahman Aa
آره بخدا فهمیدم 😂 -
@Soniaaa
استثنا این یبارو چرت نگفتی 😂@AmirReza-Bhb
فهم سخنان با ارزشم عقل و بصیرت وتعقل میخواد تو فاقد همشونی😌😂 -
@Soniaaa
رحمان تو چرا لایک میکنی 😂 -
ااین اشتباهای تایپیم براا خرب شددن کیبوردد لپتتاپه کلیداش سفت شده نمیزنه
-
@Soniaaa
منتغیه -
@Soniaaa
رحمان تو چرا لایک میکنی 😂 -
Rahman Aa 😂😂😂
-
@پارسا-کریم-خانی در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@AmirReza-Bhb و باز هم آیکیو ...🤦🏻😂
شماهم در مورد چرت بودن ایکیو با من هم عقیده اید؟😂
@Soniaaa سوالای خوبی داره. اما بعضی جا ها از چرت بودن گذشته، به چرت و پرت بودن رسیده😂
کلا هروقت دیدیم یه جمله خیلی عجیبی داره میگه، باید حواسمون باشه که قطعا غلطه😂 -
Rahman Aa
نه -
Rahman Aa
تست کنکور😂 -
آقا بیاید یه سوال دیگه هم دارم الان اشکان هاشمی میگه ما تو مرحله S چرخه یاخته ای آلل هامون تعغیر نمیکنه با اینکه کروموزوم دو کروماتیدی میشه ولی تعداد آلل ها تعغیر نمیکنه (استدلالش اینه به نظرم که میگه فقط از یه آلل چند نسخه درست میشه تو مرحله S) و تو آنافاز آلل ایجاد میشه حالا قلمچیم میگه نخیر آلل ایجاد میشه حالا چند نسخه هم باشه باز ایجاد میشه نظری ندارین شما جایی ندیدن در این باره حرفی بزنه ؟
-
آقا بیاید یه سوال دیگه هم دارم الان اشکان هاشمی میگه ما تو مرحله S چرخه یاخته ای آلل هامون تعغیر نمیکنه با اینکه کروموزوم دو کروماتیدی میشه ولی تعداد آلل ها تعغیر نمیکنه (استدلالش اینه به نظرم که میگه فقط از یه آلل چند نسخه درست میشه تو مرحله S) و تو آنافاز آلل ایجاد میشه حالا قلمچیم میگه نخیر آلل ایجاد میشه حالا چند نسخه هم باشه باز ایجاد میشه نظری ندارین شما جایی ندیدن در این باره حرفی بزنه ؟
Rahman Aa
من هنوز ب این درجه از عرفان نرسیدم😂

بچه ها اینا سوالات مبهم من بود که از جوهری پرسیدم اینم جواباششاید برا شمام مفید باشه