هر کی یه گزاره😁😁😁
-
گزاره
هر یاخته ای که از اکتین و میوزین استفاده ای ب جز تقسیم سیتوپلاسم دارد همواره برای افزایش طول نیاز ب پیام ندارد -
گزاره
هر یاخته ای که از اکتین و میوزین استفاده ای ب جز تقسیم سیتوپلاسم دارد همواره برای افزایش طول نیاز ب پیام ندارد@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
گزاره
هر یاخته ای که از اکتین و میوزین استفاده ای ب جز تقسیم سیتوپلاسم دارد الزاماهمواره برای افزایش طول نیاز ب پیام ندارد -
@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
گزاره
هر یاخته ای که از اکتین و میوزین استفاده ای ب جز تقسیم سیتوپلاسم دارد الزاماهمواره برای افزایش طول نیاز ب پیام نداردRahman Aa
خب یعنی چی گزاره درسته یا غلط؟ -
گزاره
هر یاخته ای که از اکتین و میوزین استفاده ای ب جز تقسیم سیتوپلاسم دارد همواره برای افزایش طول نیاز ب پیام ندارد -
@Soniaaa این جمله غلطه مثلا ماهیچه قلبی نیاز داره ولی اون گزاره من که دست کاری گزار تو هست درست چون ماهیچه اسکلیتی برا افزایش طول یاختش که تو استراحت ماهیچه این اتفاق میفته نیاز به پیام عصبی ندارد
Rahman Aa
اوکیه -
گزاره
هر یاخته ای که از اکتین و میوزین استفاده ای ب جز تقسیم سیتوپلاسم دارد همواره برای افزایش طول نیاز ب پیام ندارد@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
گزاره
هر یاخته ای که از اکتین و میوزین استفاده ای ب جز تقسیم سیتوپلاسم دارد همواره برای افزایش طول نیاز ب پیام **عصبی ** ندارد
حالا بگو درسته یا غلط؟ -
@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
گزاره
هر یاخته ای که از اکتین و میوزین استفاده ای ب جز تقسیم سیتوپلاسم دارد همواره برای افزایش طول نیاز ب پیام **عصبی ** ندارد
حالا بگو درسته یا غلط؟Rahman Aa درسته چون پیام تو قلب عصبی نیس الکتریکیه
-
@Soniaaa سمت چپ حفره ش کوچیک تره، اما دیواره ش قطور تره
اینجوری، سمت چپ و راست در کل هم اندازه هستن
-
@Soniaaa سمت چپ حفره ش کوچیک تره، اما دیواره ش قطور تره
اینجوری، سمت چپ و راست در کل هم اندازه هستن
@پارسا-کریم-خانی
عا ب نکته ظریفی اشاره کردی ممنون✨ -
در شرایط طبیعی، در ارتباط با عدد کروموزومی در جانداران می توان انتظار داشت که هر یاخته هسته دار موجود در بدن یک جاندار -قطعا عدد کروموزومی یکسانی با سایر یاخته های هسته دار آن دارد.
-
@REZA-DOLATSHAA هومم ببین من داشتم ب این فک میکردم ک عدد کروموزومی در هر حال ی تعریف نیس؟ مثلا وقتی میگی انسان ینی دو ان مساوی با 46..
الان یخته گیج شدم:| :face_with_tears_of_joy: -
گرفتم چ اشتباهی کردم با هسته قاطی کردم
-
گزاره در حالت طبیعی در یک مرد بالغ ،ضمن تبدیل اسپرماتوسیت ثانویه به اسپرماتید دو یاخته با عدد کروموزومی یکسان ولی با کروموزوم های جنسی متفاوت ایجاد می شود .
-
گزاره در حالت طبیعی در یک مرد بالغ ،ضمن تبدیل اسپرماتوسیت ثانویه به اسپرماتید دو یاخته با عدد کروموزومی یکسان ولی با کروموزوم های جنسی متفاوت ایجاد می شود .
پرستو بابایی غ نیست؟
-
پرستو بابایی مطمئنا غلطه اما نمیدونم کجاش 😂
-
پرستو بابایی واژه تبدیل
غلطش میکنه
باید بگه ضمن تقسیم -
@AmirReza-Bhb در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
پرستو بابایی غ نیست؟
@REZA-DOLATSHAA در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
پرستو بابایی مطمئنا غلطه اما نمیدونم کجاش 😂
@ma-a در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
پرستو بابایی واژه تبدیل
غلطش میکنه
باید بگه ضمن تقسیمغلط که هست 😂
ولی مهشید دقت کن علتش این نیست