کاریوتیپ
-
سلام بچه ها
این گزاره غلطه. چرا؟در کاریوتیپ، هر کروموزوم غیرجنسی در هر انسان سالم و بالغ قطعا تعداد کروماتید و سانترومر برابری دارند.
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
یازده تجربی -
F f.nalist marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها
این گزاره غلطه. چرا؟در کاریوتیپ، هر کروموزوم غیرجنسی در هر انسان سالم و بالغ قطعا تعداد کروماتید و سانترومر برابری دارند.
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازده تجربی@0Farzam0 چون بستگی داره تو چ مرحله ای باشه. اگ مثلا تو اواخر s ب بعد باشه مضاعفه و دو کروماتید داره ولی اگ تو جی 1 یا جی 0 باشه یک کروماتید داره
-
@0Farzam0 چون بستگی داره تو چ مرحله ای باشه. اگ مثلا تو اواخر s ب بعد باشه مضاعفه و دو کروماتید داره ولی اگ تو جی 1 یا جی 0 باشه یک کروماتید داره
Michael Vey
آخه ...
توی کاریوتیپ همه این کروموزوم ها توی یه مرحله هستن ،نمی دونم شاید من بد متوجه شدم ولی این گزاره داره میگه توی یه کاریوتیپ که همه کروموزوم ها توی یه مرحله هستن این حالت هست .اشتباه متوجه شدم ؟ -
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازده تجربی -
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازده تجربی -
@0Farzam0 چون بستگی داره تو چ مرحله ای باشه. اگ مثلا تو اواخر s ب بعد باشه مضاعفه و دو کروماتید داره ولی اگ تو جی 1 یا جی 0 باشه یک کروماتید داره
Michael Vey الان فهمیدم چی گفتم:rolling_on_the_floor_laughing:
اره راس میگن کاریوتیب چون فشرده ترینه پس دو کروماتید داره و همیشه هم کروموزوم ی سانترومر داره -
Michael Vey
آخه ...
توی کاریوتیپ همه این کروموزوم ها توی یه مرحله هستن ،نمی دونم شاید من بد متوجه شدم ولی این گزاره داره میگه توی یه کاریوتیپ که همه کروموزوم ها توی یه مرحله هستن این حالت هست .اشتباه متوجه شدم ؟پرستو بابایی در کاریوتیپ گفته است:
Michael Vey
آخه ...
توی کاریوتیپ همه این کروموزوم ها توی یه مرحله هستن ،نمی دونم شاید من بد متوجه شدم ولی این گزاره داره میگه توی یه کاریوتیپ که همه کروموزوم ها توی یه مرحله هستن این حالت هست .اشتباه متوجه شدم ؟متوجه شدم که چرا غلطه،مرسی
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@0Farzam0 فرزام دداش کروموزوم ما چه تک کروماتیدی باشد چه دو کروماتیدی ساترومرش یدونس این اوکیی؟ اگر این اوکی سوالت حل شدس با این دید یه بار دیگه گزارتو بخون تا علم پیدا کنی بر دلیل غلط بودنش
پرستو بابایی
Rahman Aa در کاریوتیپ گفته است:@0Farzam0 فرزام دداش کروموزوم ما چه تک کروماتیدی باشد چه دو کروماتیدی ساترومرش یدونس این اوکیی؟ اگر این اوکی سوالت حل شدس با این دید یه بار دیگه گزارتو بخون تا علم پیدا کنی بر دلیل غلط بودنش
بله
@Mr-Amir1 در کاریوتیپ گفته است:
@0Farzam0
سلام
ببین ما در حالی کاریوتیپ میگیریم که کروموزوم ما دو کروماتیدیه
کروموزوم دوکروماتیدی هم که واضحه یدونه سانترومر داره
پس جمله غلطهاها حالا گرفتم چی شد
ممنون ازتون این موضوع دو کروماتیدی شدنش رو فراموش کردمممنون🙌
-
پرستو بابایی
Rahman Aa در کاریوتیپ گفته است:@0Farzam0 فرزام دداش کروموزوم ما چه تک کروماتیدی باشد چه دو کروماتیدی ساترومرش یدونس این اوکیی؟ اگر این اوکی سوالت حل شدس با این دید یه بار دیگه گزارتو بخون تا علم پیدا کنی بر دلیل غلط بودنش
بله
@Mr-Amir1 در کاریوتیپ گفته است:
@0Farzam0
سلام
ببین ما در حالی کاریوتیپ میگیریم که کروموزوم ما دو کروماتیدیه
کروموزوم دوکروماتیدی هم که واضحه یدونه سانترومر داره
پس جمله غلطهاها حالا گرفتم چی شد
ممنون ازتون این موضوع دو کروماتیدی شدنش رو فراموش کردمممنون🙌