هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@REZA-DOLATSHAA خب آفرین حالا من اینو میفهمم من میدونی چه طور فرض کردم میگم طبق همون شکل که میگی راست میگه دیگه فقط بعضیا هم به سانترومر وصلن هم به سانتریول وصلا بقیه فقط به سانتریول وصلا من دلیل درست بودن گزینه یکم همینه
-
@REZA-DOLATSHAA پاسخنامه میگه فقط بعضی به سانترومر وصلا و همه یه سانتریول وصلن پس غلطه ولی به نظ من چرت میگه
-
گزاره
هر مولکول ناقطبی، قطعا خطی است.
ص غ؟ علت؟ مثال نقض؟ -
@REZA-DOLATSHAA ترکیبی چرا؟ فصل ۳ دوازدهمه
-
ی نصف روز نبودم تاپیکو دست گرفتینا😂
-
@Soniaaa 😎😎😎😎
-
@ma-a
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.یه جاش رو نشونم بده که گفته فقط گزاره زیست بزارید😕😂.
-
@ma-a
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.یه جاش رو نشونم بده که گفته فقط گزاره زیست بزارید😕😂.
Paŕsa
دسته بندی زیسته اینجا تاپیک گزاره شیمی هم داریم اونجا بزار -
@ma-a