هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@Nature
چیشد؟😂 -
Rahman Aa
نه گفتم اینا خون ائورتو میگیرن😂😐 -
@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:

اقایون خانوما
با ی پارادوکس از سنجش اومدم باهم تاسف بخوریم😂پاسخنامه گفته
اینا سرخرگن
خون نواحی رو دریافت نمیکنن
بلکه ب نواحی خون میدن
در صورتی ک تو خارج اومده گفته
اینا از آئورت ک سمت چپه خون میگیرن
در صورتی ک آئورت رگه
جزو قلب نیساما من دقت نکردم ک ائورت خونشو از بطن چپ گرفته
و الان برا خودم تاسف میخورم😂😂@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:

اقایون خانوما
اینا سرخرگن
بلکه ب نواحی خون میدن
> در صورتی ک آئورت رگه
و الان برا خودم تاسف میخورم😂😂در این حد انحراف از سنجش بعید بود .....
البته اون شکل ملخ که ماز سوال داده بود و تو کنکور هم اومده بود هنوز رو اعصابمه .....:face_with_rolling_eyes: :face_with_raised_eyebrow: -

اقایون خانوما
اینا سرخرگن
بلکه ب نواحی خون میدن
> در صورتی ک آئورت رگه
و الان برا خودم تاسف میخورم😂😂در این حد انحراف از سنجش بعید بود .....
البته اون شکل ملخ که ماز سوال داده بود و تو کنکور هم اومده بود هنوز رو اعصابمه .....:face_with_rolling_eyes: :face_with_raised_eyebrow:@Nature
عزیز بعدش توضیح دادم دو خط پایینتر ک ائورت هم خونشو از قلب میگیره😂💔این انحراف من بود -
Rahman Aa
کلا سعی کن دیگه نتیجه اخلاقی نگیری😂😂🔪 -
این پست پاک شده!
-
@Nature
عزیز بعدش توضیح دادم دو خط پایینتر ک ائورت هم خونشو از قلب میگیره😂💔این انحراف من بود@Soniaaa :slightly_frowning_face: :unamused_face: :face_with_tears_of_joy:
-
اقا حالا خالی از لطف نیس دوتا تست قشنگ فرستادم بزنید دا😂🚶🏻♂️
-
گزاره :
مقدار هوایی که حتی با بازدم عمیق هم از شش ها خارج نمیشود برخلاف مقدار هوایی در حدود 150 میلی لیتر است هوای مجاری را که همگی بافت پوششی مژک دار دارند را پر میکند. -
گزاره :
مقدار هوایی که حتی با بازدم عمیق هم از شش ها خارج نمیشود برخلاف مقدار هوایی در حدود 150 میلی لیتر است هوای مجاری را که همگی بافت پوششی مژک دار دارند را پر میکند.@Nature غلط.هوای باقی مانده، هوایی هستش که حبابک ها رو باز نگه میداره. حبابک هم مژک نداره
-
گزاره
هر گلبول قرمزی که از طریق سرخرگ وارد کبد میشود و فاقد کربن دیاکسید است برای برای اکسیژن رسانی وارد این اندام میشود. -
گزاره
هر گلبول قرمزی که از طریق سرخرگ وارد کبد میشود و فاقد کربن دیاکسید است برای برای اکسیژن رسانی وارد این اندام میشود. -
گزاره
هر گلبول قرمزی که از طریق سرخرگ وارد کبد میشود و فاقد کربن دیاکسید است برای برای اکسیژن رسانی وارد این اندام میشود.@Nature شاید اومده که خبر مرگش بُکُشَنِش😂
-
پرستو بابایی
ببخشید من هیچی از فصل هفت بلد نیستم استاد موقاری گفتش تا فصل قبلشو خوب نفهمیدین فصل هفتو شروع نکنین من هم نکردم تو ایستگاه جبرانی میخونمش🤝 -
گزاره
هر گلبول قرمزی که از طریق سرخرگ وارد کبد میشود و فاقد کربن دیاکسید است برای برای اکسیژن رسانی وارد این اندام میشود.@Nature نمی دونم درسته استدلالم یا نه
ولی
اگه گلبول مرده باشه میاد به کبد تا توسط ماکروفاژ ها فاگوسیتوز بشه