یه تست جالب
-
سلام علیکم 🙂
دامنه رو چطور بدست بیارم ؟ معادله x=acoswt مینویسم اما روند حلش به مشکل میخورم بیزحمت حلش کنید عکس بفرستید
-
-
Rahman Aa رحمان نمونه تستش آقای طلوعی تو راه ابریشم ندیدم بیاره که دامنه رو با معادله نوسان بدست بیاریم ( البته تا آپدیتاش دیدم من ) کنکورچه نمونش اورده ؟
-
Rahman Aa مرسی 💙
-
Rahman Aa رحمان نمونه تستش آقای طلوعی تو راه ابریشم ندیدم بیاره که دامنه رو با معادله نوسان بدست بیاریم ( البته تا آپدیتاش دیدم من ) کنکورچه نمونش اورده ؟
-
-
@REZA-DOLATSHAA یائت هست همونجا که خودش مثال میزد برامون برا همین بیشترین سرعت وتوسط و تندی متوسط که یه چهار 5 تایی مثال زد همون جا گفت اگر زماان بهتون دادن تی تیم بزنید یادمه قشنگ تو درسنامش بود
Rahman Aa اها گرفتم چی شد تی تی ام زدی که ببینی از دامنه چقدر اومده پایین تر و مساویش قرار بدی
-
@REZA-DOLATSHAA یائت هست همونجا که خودش مثال میزد برامون برا همین بیشترین سرعت وتوسط و تندی متوسط که یه چهار 5 تایی مثال زد همون جا گفت اگر زماان بهتون دادن تی تیم بزنید یادمه قشنگ تو درسنامش بود
Rahman Aa آره میگفت زمان بدن نامفهومه ...
-
Rahman Aa آره میگفت زمان بدن نامفهومه ...