۲ تست عجیب موج قلمچی
-

سلام. راه حل این سوال رو بفرستید. اصن من شکل سوال دوم رو درک نمیکنم. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 همیار دوازدهم -
A Amir ali Nikfard marked this topic as a question on
-

-
[audio/LkVuYTbG96AHBT0nndAvqYHO.m4a]
-

سلام. راه حل این سوال رو بفرستید. اصن من شکل سوال دوم رو درک نمیکنم. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 همیار دوازدهمAmir ali Nikfard

سلام برای سوال اول میام سرعت تو ناحیهی شفافو محاسبه میکنیم که میشه ۲.۲۵ در ده به توان ۸ بعد حالا باید طول رو به دست بیاریم که میشه ۲۰ با روبط مثلثاتی بعدشم زمان ۸/۹ ns
سوال ۲ با اسنل باید برید و توجه به اینکه زاویه بین جبهه و مانع همون تتا هست.گ۲ -

سلام. راه حل این سوال رو بفرستید. اصن من شکل سوال دوم رو درک نمیکنم. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 همیار دوازدهم -

سلام. راه حل این سوال رو بفرستید. اصن من شکل سوال دوم رو درک نمیکنم. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 همیار دوازدهمAmir ali Nikfard دومی میشه گ ۱ ؟
-

-

سلام. راه حل این سوال رو بفرستید. اصن من شکل سوال دوم رو درک نمیکنم. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 همیار دوازدهمAmir ali Nikfard سوال اولش خیلی سخت بود ولی زیبا
پیش آزمون قلمچیه ؟
-
Amir ali Nikfard

سلام برای سوال اول میام سرعت تو ناحیهی شفافو محاسبه میکنیم که میشه ۲.۲۵ در ده به توان ۸ بعد حالا باید طول رو به دست بیاریم که میشه ۲۰ با روبط مثلثاتی بعدشم زمان ۸/۹ ns
سوال ۲ با اسنل باید برید و توجه به اینکه زاویه بین جبهه و مانع همون تتا هست.گ۲این پست پاک شده! -

این پست پاک شده!
-

-
A Amir ali Nikfard has marked this topic as solved on