كتاب عربي ناصح زاده
-
@tiam-74 دبیران پرمخاطب ناصح زاده
@reza-m1999
سلام. چجوری میشه تهیش کرد. پشتیبانم از تهران و شیراز سوال کرد نداشتن. اگر کتابه رو دارید توش آدرسی از آقای ناصح زاده نیست که ازشون سوال کنیم؟ -
@reza-m1999
سلام. چجوری میشه تهیش کرد. پشتیبانم از تهران و شیراز سوال کرد نداشتن. اگر کتابه رو دارید توش آدرسی از آقای ناصح زاده نیست که ازشون سوال کنیم؟amirhossein7516 سایت کتاب کانون
-
amirhossein7516 سایت کتاب کانون
reza213 می ترسم پولش رو بدم و نفرستن. چون بوده کسایی که کتابای دیگه سفارش دادن و نیومده
-
amirhossein7516 سایت کتاب کانون
reza213 انبارشون خالی بوده و تبلیغش تو سایتشون بوده
-
reza213 انبارشون خالی بوده و تبلیغش تو سایتشون بوده
amirhossein7516 کم پیش میاد. برو سایتشون بزنگ بهشون
-
@reza-m1999
سلام. چجوری میشه تهیش کرد. پشتیبانم از تهران و شیراز سوال کرد نداشتن. اگر کتابه رو دارید توش آدرسی از آقای ناصح زاده نیست که ازشون سوال کنیم؟amirhossein7516 من خریدم از سایت سه روزه اومد به ادربیل
-
amirhossein7516 من خریدم از سایت سه روزه اومد به ادربیل
@reza-m1999 توی تاپیک ها گشتم هر لینکی بود رفتم. دیدم نداشتن. یکی از بچه ها شماره داده بود زنگ زدم آموزشگاه عرفان شهر ری .دیگه گفتن شنبه تماس بگیر. حالا ببینم چی می شه.اگر لینکی هست که توش باشه برام بفرستید.
-
@reza-m1999 توی تاپیک ها گشتم هر لینکی بود رفتم. دیدم نداشتن. یکی از بچه ها شماره داده بود زنگ زدم آموزشگاه عرفان شهر ری .دیگه گفتن شنبه تماس بگیر. حالا ببینم چی می شه.اگر لینکی هست که توش باشه برام بفرستید.
amirhossein7516 ارع تو سایتش نیس من اول سال تحصیلی خریدم
خیلی زودم بدستم رسید -
منم از سایت خریدم و ب دستم رسید
-
@reza-m1999
سلام. چجوری میشه تهیش کرد. پشتیبانم از تهران و شیراز سوال کرد نداشتن. اگر کتابه رو دارید توش آدرسی از آقای ناصح زاده نیست که ازشون سوال کنیم؟