هر کی یه گزاره😁😁😁
-
گزاره
قبلی هنوز تموم نشده اینوهم بگین :
با آغاز فرایند زایمان سر جنین به سمت پایین فشار وارد کرده و با تاثیر هورمونی میزان انقباض ماهیچه هایی دوکی شکل بدون حضور ناقل عصبی افزایش می یابد -
Rahman Aa علت بگو
-
@REZA-DOLATSHAA عقل سلیم اینو میگه
اما تجربه میگه گزاره های تو حتی اگه بگه ۱=۱، یه نکته خاصی توشه و غلط ش میکنه😐😐😂😂😂Paŕsa این نشانه نزدیک بودن زایمانه پس هنوز شروع نشده ...
-
Paŕsa این نشانه نزدیک بودن زایمانه پس هنوز شروع نشده ...
-
این نکته ها رو از کجا میارین🙁😂 سه روز بهم وقت میدادن اینو نمیگفتم
-
Paŕsa این نشانه نزدیک بودن زایمانه پس هنوز شروع نشده ...
-
@REZA-DOLATSHAA حالا سلطان اینو جواب بده
اولیت قسمتی از بلاستوسیت که در تماس با جدار رحم قرار میگیرد در مرحله بعد دارای دولایه یاخته هست -
Rahman Aa عالی بودی آفرین 👏👏
-
اولیت قسمتی از بلاستوسیت که در تماس با جدار رحم قرار میگیرد در مرحله بعد دارای دولایه یاخته هست -
Rahman Aa حالا یه نکته در کنار گزاره ت:
بلاستوسیت از سمتی جایگزینی را شروع میکند، که توده درونی وجود دارد.Paŕsa اینو همین الان نوشتم 😂
-
Rahman Aa حالا یه نکته در کنار گزاره ت:
بلاستوسیت از سمتی جایگزینی را شروع میکند، که توده درونی وجود دارد. -
Paŕsa اینو همین الان نوشتم 😂
@REZA-DOLATSHAA قبل از حرف من؟
-
@REZA-DOLATSHAA علت اینه متن کتاب ابعاد برا تعین سن گفتع تو اینارو خواهر مادرشون بهم گره زدی🤣🤣😂😂
Rahman Aa نه تعیین اورده بعدش کاما اورده ، این (و )خرابش کرد 😂
-
Paŕsa آره کنار شکلش ، من الان دارم مرورش میکنم 🥲
-
Paŕsa در دومین مرحله از جایگزینی یاخته بیرونی تر توده درونی شبیه یاخته های درونی تر برجستگی تنفسی ستاره دریایی هست
-
Paŕsa در دومین مرحله از جایگزینی یاخته بیرونی تر توده درونی شبیه یاخته های درونی تر برجستگی تنفسی ستاره دریایی هست
Rahman Aa ستاره دریایی نخوندم هنوز 😕
-
Rahman Aa نه تعیین اورده بعدش کاما اورده ، این (و )خرابش کرد 😂
-
اولیت قسمتی از بلاستوسیت که در تماس با جدار رحم قرار میگیرد در مرحله بعد دارای دولایه یاخته هستRahman Aa اولین قسمت کدومه توده درونی ؟