هر کی یه گزاره😁😁😁
-
آقا ایول. هیچکدوم از اینایی که شما گفتید مد نظر من نبود. اما مثال نقض گزاره بود😂❤️
@ma-a Rahman AaPaŕsa گزاره آبکی 😂
-
Paŕsa گزاره آبکی 😂
@REZA-DOLATSHAA گزاره شاید😂 اما مثال نقص من خیلی خوبه به نظرم.
سرتولی. زیرِ غشای پایه لایه خارجی لوله اسپرم سازه. سرتولی نه پوششی هستش نه پیوندی
-
@REZA-DOLATSHAA گزاره شاید😂 اما مثال نقص من خیلی خوبه به نظرم.
سرتولی. زیرِ غشای پایه لایه خارجی لوله اسپرم سازه. سرتولی نه پوششی هستش نه پیوندی
Paŕsa مگ غشای پایه داره لوله اسپرم ساز ؟
-
Paŕsa مگ غشای پایه داره لوله اسپرم ساز ؟
@REZA-DOLATSHAA شکل صفحه ۹۹. لایه نازکی که بالای زامه زا کشیده
-
Paŕsa اها نمیدونستم مرسی
-
Paŕsa اها نمیدونستم مرسی
@REZA-DOLATSHAA خواهش
-
راستی حواستون باشه که توی حبابک هم، غشای پایه هر دو طرفش بافت پوششیه(البته فک کنم این نکته دیگه خیلی قدیمی شده)
-
گزاره
در یک یاخته پروکاریوتی هوازی ترکیب سه کربنه تولید شده در چرخه کربس به طور قطع در میتوکندری تولید نشده است.اینو درست جواب بدی دیگه استاد تست زنی هستی.
-
گزاره
در یک یاخته پروکاریوتی هوازی ترکیب سه کربنه تولید شده در چرخه کربس به طور قطع در میتوکندری تولید نشده است.اینو درست جواب بدی دیگه استاد تست زنی هستی.
این پست پاک شده! -
گزاره
Paŕsa میتو کندری نداره میشه رد شه یا نه ...
-
گزاره
-
بگید ص یا غ؟
-
گزاره
Paŕsa کربس هم ۳ کربنه نداره
-
Paŕsa غ
-
اما متاسفانه این گزاره کاملا درسته😂
-
Paŕsa چطور
-
درسته. منم قبول دارم سه کربنه نداریم
اما گفته سه کربنه، قطعا توی میتوکندری ساخته نمیشه.
خو راست میگه. کلا هیچ جا ساخته نمیشه(به عنوان مثال میتوکندری) -
اگه مثلا میگفت قطعا در سیتوپلاسم ساخته میشود، اون موقع غلط میشد
-
درسته. منم قبول دارم سه کربنه نداریم
اما گفته سه کربنه، قطعا توی میتوکندری ساخته نمیشه.
خو راست میگه. کلا هیچ جا ساخته نمیشه(به عنوان مثال میتوکندری)Paŕsa یکم عجول بازی دراوردیم راحت بود