انعقاد خون
-
گرده که خودش سلول کامل نیست و اسیب دیده هست میاد انزیم پروترومبیناز رو اگزوسیتوز می کنه در صورتی که سلول نیست ..چطور اگزوسیتوز می کنه؟
-
گرده که خودش سلول کامل نیست و اسیب دیده هست میاد انزیم پروترومبیناز رو اگزوسیتوز می کنه در صورتی که سلول نیست ..چطور اگزوسیتوز می کنه؟
@شقایق-شیران
در سطح کتاب ما نیست(حتی همون اگزوسیتوز هم نوشته نشده). اما علت ش اینه که پلاکت، تیکه تیکه شده، هسته نداره.اما میتوکندری داره و انرژی موردنیاز اگزوسیتوز رو تامین میکنه -
@شقایق-شیران
در سطح کتاب ما نیست(حتی همون اگزوسیتوز هم نوشته نشده). اما علت ش اینه که پلاکت، تیکه تیکه شده، هسته نداره.اما میتوکندری داره و انرژی موردنیاز اگزوسیتوز رو تامین میکنه -
@شقایق-شیران
Paŕsa بنظر من چون گرده آسیب میبینه مثل هیتامین و یا آنزیم های آکروزومیی آزاد میشن نه ترشح کتابم زرنگی کرده نوشته گرده آزاد میکند تو متنش اون ترشح رو شکل برای بافت آسیب دیده هست
-
Rahman Aa فرض کن چاقو خورده به رگ، پلاکتی زخمی نشد(اختمال ش هست. چون تعدادشون کمه)
طبق صحبت تو، این فرد باید تا آخرعمر خونریزی داشته باشه. -
Rahman Aa فرض کن چاقو خورده به رگ، پلاکتی زخمی نشد(اختمال ش هست. چون تعدادشون کمه)
طبق صحبت تو، این فرد باید تا آخرعمر خونریزی داشته باشه. -
Paŕsa
ما سر کارمون با متن کتابه دیگه -
Rahman Aa @Soniaaa خداوکیلی بهترین طراح خودم
دوستاننن. علاوه بر گرده های آسیب دیده، بافت ها هم پروترومبیناز ترشح میکنن.
این یعنی خود بدن دونسته احتمال اینکه بدن زخمی شه اما پلاکت چیزی ش نشه، وجود دارهPaŕsa
افرین ولی طبق کتاب پلاکت ترشح نمیکنه چیزی بلکه ازاد میکنه -
Rahman Aa @Soniaaa خداوکیلی بهترین طراح خودم
دوستاننن. علاوه بر گرده های آسیب دیده، بافت ها هم پروترومبیناز ترشح میکنن.
این یعنی خود بدن دونسته احتمال اینکه بدن زخمی شه اما پلاکت چیزی ش نشه، وجود داره -
اوکی. پذیرفتم
اما اون عکسه درست بود دیگه. میتوکندری داره و انرژی مصرف میکنه(حالا شاید نه واسه پروترومبیناز)
-
اوکی. پذیرفتم
اما اون عکسه درست بود دیگه. میتوکندری داره و انرژی مصرف میکنه(حالا شاید نه واسه پروترومبیناز)