هر کی یه گزاره

-
در انسان هورمونی که در مردان یاخته های سرتولی را تحریک می کند در زنان با رشد یاخته های فولیکولی ترشح هورمون های تخمدان را افزایش می دهد .
-
در انسان هورمونی که در مردان یاخته های سرتولی را تحریک می کند در زنان با رشد یاخته های فولیکولی ترشح هورمون های تخمدان را افزایش می دهد .
فکر کنم غ
-
پرستو بابایی FSH باعث ترشح استروژن میشه، استروژن باعث رشد یاخته های فولیکولی
نه اینکه FSH باعث رشد یاخته های فولیکولی بشه -
پرستو بابایی در ضمن. یاخته های فولیکولی فقط میتونن استروژن ترشح کنن. اون جسم زرده که پروژسترون هم ترشح میکنه
پس نباید بگه هورمون ها -
پرستو بابایی در ضمن. یاخته های فولیکولی فقط میتونن استروژن ترشح کنن. اون جسم زرده که پروژسترون هم ترشح میکنه
پس نباید بگه هورمون ها -
@soniaaa خدا خیرت بده
واسه اون ۱۵ سوال. دیروز خواستم همینو بگم، گفتم نکنه مدیر گیر بده
-
گزاره
در هر غلاف میلین، یک هسته مشاهده میشود.طراح: خودم
-
Paŕsa
غ
غلاف میلین شامل تعدادی نوروگلیا میشه که هر کدوم یه هسته دارن ولی نمی تونیم بگیم کل غلاف میلین فقط یه هسته داره که -
Paŕsa
غ
غلاف میلین شامل تعدادی نوروگلیا میشه که هر کدوم یه هسته دارن ولی نمی تونیم بگیم کل غلاف میلین فقط یه هسته داره کهپرستو بابایی دقیقاااااا
-
سلام .یه سوال بچه ها در حیطه کنکور ماستوسیت و ماکروفاژ و دارینه ای رو دیدید جایی جز گلبول های سفید در نظر بگیرن ؟
من این نکته رو یه زمانی در فیلم های آقای موقاری دیدم و بعد از اون دیگه جایی ندیدم در نظر بگیرن ..
( عرفانم اگه بشناسید:) -
سلام .یه سوال بچه ها در حیطه کنکور ماستوسیت و ماکروفاژ و دارینه ای رو دیدید جایی جز گلبول های سفید در نظر بگیرن ؟
من این نکته رو یه زمانی در فیلم های آقای موقاری دیدم و بعد از اون دیگه جایی ندیدم در نظر بگیرن ..
@0Farzam0
موافقم
ولی همونطور که گفتم در حیطه کنکور
وگرنه علمی ظاهرا گلبول سفید بافتین -
مثلا صفحه 67 آقای موقاری گفتن پرانتز باز کنیم بنویسیم گویچه های سفید (خونی) توانایی دیاپدز دارند
-
مثلا صفحه 67 آقای موقاری گفتن پرانتز باز کنیم بنویسیم گویچه های سفید (خونی) توانایی دیاپدز دارند
@Wilson در هر کی یه گزاره
گفته است:
نمیدونم حرف فرزام فرهمند نیا رو چقدر قبول دارین یا نه
ایشون فرمودند که این که بعضی از دبیرا میفرمایند که این جمله کتاب درسی ناقصه این حرف درست نیس یعنی ما باید تمام گلبول های سفیدو در نظر بگیریم -
( عرفانم اگه بشناسید:)@Wilson سلام .چیزی که تا حالا تو کنکور اومده، توی همه آزمون ها اومده، توی کتاب های کمک آموزشی اومده، و مهم تر از همه توی متن کتاب درسی نوشته شده و برداشت هم میشه، اینطور بوده که بیگانه خوار ها هیچکدومشون گلبول سفید نیستند، به جز نوتروفیل (یعنی نوتروفیل هم گلبول سفیده هم بیگانه خوار)
-
@0Farzam0 پروفایل جدید مبارک
-
گزاره: متنوع ترین گروه مولکول های زیستی از نظر ساختار شیمیایی و عملکردی در ساختار خود اطلاعاتی را ذخیره کرده اند.
-
گزاره: متنوع ترین گروه مولکول های زیستی از نظر ساختار شیمیایی و عملکردی در ساختار خود اطلاعاتی را ذخیره کرده اند.
parsa
Rahman Aa