گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷
-
atefeh75 قبوله
-
atefeh75 من تو خوابم اختلال ایجاد شده شبا خیلی دیر خوابم میبره یا اصلا نمیبره اگ فردا صب پاشدم من باهات شیش ساعت میخونم بعدش باید بهم اطلاع بدیم دیگ؟
parisa76911 دیرم بیدارشی میتونی۶ساعتوبخونی
-
atefeh75 رقابتی ینی؟
parisa76911 آره.میای؟
-
atefeh75 قبوله
fatemeh201678 عالیه
-
fatemeh201678 عالیه
atefeh75 شایدمنم ب همین بهانه دوباره استارت بزنم
-
من عصر قهوه خوردم الان خوابم پریده.صب جرثقیل بلندم نمیکنه
فردا شب بیاید ببینم کدوممون موفق شدیم
atefeh75 ان شا الله ک فردا بتونیم شیش ساعت بخونیم فرداشب همین موقع اعلام کنین
-
سلام خدمت دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیکو برای رقابت بیشتر و انگیزه گرفتن زدم که هر شب بیایم ساعت مطالعه و تعداد تستی رو که توی اون روز زدید رو اینجا بذارید و خودتون رو با بقیه مقایسه کنید و پیشرفت بدیم به تعداد تست و ساعت مطالعمون
امیدوارم بذارید ساعت مطالعه و تعداد تستاتون رو با تاریخ
به امید موفقیت همه آلایی هاalireza_ysf75
سلام ۷ونیم ساعت
۲ساعت دیف.
۲شیمی.
۲دینی
نیم ساعت گسسته
ششدرضمن کسایی که مثل من دانش اموزن و مدرسه شون هم خوب نیست و همش احساس میکنن مدرسه بهشون ضرر میرسون اینجا هستن؟؟؟
لطفا بگید چکار کردید یا میکنید با این مشکل ب دجور تو ذهنمه@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
alireza_ysf75
سلام ۷ونیم ساعت
۲ساعت دیف.
۲شیمی.
۲دینی
نیم ساعت گسسته
ششدرضمن کسایی که مثل من دانش اموزن و مدرسه شون هم خوب نیست و همش احساس میکنن مدرسه بهشون ضرر میرسون اینجا هستن؟؟؟
لطفا بگید چکار کردید یا میکنید با این مشکل ب دجور تو ذهنمه@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءalirezamoradi1 خوب که تو رشتت ریاضیه
وگرنه ما تازه برا فرداشش ساعت برنامه ریختیم
-
alirezamoradi1 خوب که تو رشتت ریاضیه
وگرنه ما تازه برا فرداشش ساعت برنامه ریختیم
parisa76911
اره از اون جهت شانس اوردید -
alireza_ysf75
سلام ۷ونیم ساعت
۲ساعت دیف.
۲شیمی.
۲دینی
نیم ساعت گسسته
لطفا بگید چکار کردید یا میکنید با این مشکل ب دجور تو ذهنمه@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءalirezamoradi1 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
alireza_ysf75
سلام ۷ونیم ساعت
۲ساعت دیف.
۲شیمی.
۲دینی
نیم ساعت گسسته
لطفا بگید چکار کردید یا میکنید با این مشکل ب دجور تو ذهنمه@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
واااااااااااااااااااااااای تو رو خدا نگین منم پارسال همین مشکلو داشتم بخدا دیوونه شدم سر کلاس ی حس بدی داشتم هر لحظه عذاب میکشیدم مدرسه برام هیچ خوبی ک نداشت تازه بر میگشتم خونه ب خاطر این ک وقتم هدر رفته اعصابم خورد میشد ولی جز اینکه بهم ضرر زد هیچی نداشت همش افسوس میخورم کاش بهتر بود پارسال با این قضیه کنار میمومدم و تو زمانی ک باید درس بخونم خودمو درگیر این نکنم ک مدرسه برام هیچ منفعتی نداره ولی بازم هر کاری بکنین چون مدرسه مفید نیست کمی از اونایی ک مدرسه براشون مفیده عقبین متاسفانه اخه نصف وقتو تو مدرسه این -
alirezamoradi1 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
alireza_ysf75
سلام ۷ونیم ساعت
۲ساعت دیف.
۲شیمی.
۲دینی
نیم ساعت گسسته
لطفا بگید چکار کردید یا میکنید با این مشکل ب دجور تو ذهنمه@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
واااااااااااااااااااااااای تو رو خدا نگین منم پارسال همین مشکلو داشتم بخدا دیوونه شدم سر کلاس ی حس بدی داشتم هر لحظه عذاب میکشیدم مدرسه برام هیچ خوبی ک نداشت تازه بر میگشتم خونه ب خاطر این ک وقتم هدر رفته اعصابم خورد میشد ولی جز اینکه بهم ضرر زد هیچی نداشت همش افسوس میخورم کاش بهتر بود پارسال با این قضیه کنار میمومدم و تو زمانی ک باید درس بخونم خودمو درگیر این نکنم ک مدرسه برام هیچ منفعتی نداره ولی بازم هر کاری بکنین چون مدرسه مفید نیست کمی از اونایی ک مدرسه براشون مفیده عقبین متاسفانه اخه نصف وقتو تو مدرسه اینmo راه حل شما چی بود براش؟؟
واقعا نمیشه باهاش کنار بیام من یه دوستی داشتم تا پارسال ترازش از من پونصد شیشصدتا پایین تر بود حتی توی تابستونم اینطور بود اون غیر حضوری گرفت و من حضوری(نشد غیرحضوری بگیرم)
الان اون از ازمون ۵ آبان ب بعد واقعا وضعیتش از من بهتره چون باهم کارنامه میگیرم دارم ب وضوح میبینم اثرش رو -
بعضیام میگن ن میتونی زمانی ک تو مدرسه هستی رو برا خودت مفید کنی تو مدرسه خوب ب درس گوش کن و مفاهیم اولیه رو یاد بگیر ولی فقط کسایی ک از دبیرای خوب محرومن این حرفو میفهمین واقعن نمیشه حتی برای مفاهیم ابتدایی درس هم نمیشه اصلن مشکل اینجاس ک همون مفاهیم اولیه رو نمیگن
-
بعضیام میگن ن میتونی زمانی ک تو مدرسه هستی رو برا خودت مفید کنی تو مدرسه خوب ب درس گوش کن و مفاهیم اولیه رو یاد بگیر ولی فقط کسایی ک از دبیرای خوب محرومن این حرفو میفهمین واقعن نمیشه حتی برای مفاهیم ابتدایی درس هم نمیشه اصلن مشکل اینجاس ک همون مفاهیم اولیه رو نمیگن
mo
تازه مشکل ما که یکی دوتا نیست...
ما کرمانشاه هسنیم بعد بخاطر اون چند هفته ای که بخاطر زلزله تعطیل بودیم روزای 4شنبه و5شنبه میکشوننمون مدرسه -
mo راه حل شما چی بود براش؟؟
واقعا نمیشه باهاش کنار بیام من یه دوستی داشتم تا پارسال ترازش از من پونصد شیشصدتا پایین تر بود حتی توی تابستونم اینطور بود اون غیر حضوری گرفت و من حضوری(نشد غیرحضوری بگیرم)
الان اون از ازمون ۵ آبان ب بعد واقعا وضعیتش از من بهتره چون باهم کارنامه میگیرم دارم ب وضوح میبینم اثرش روalirezamoradi1 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
الان اون از ازمون ۵ آبان ب بعد واقعا وضعیتش از من بهتره چون باهم کارنامه میگیرم دارم ب وضوح میبینم اثرش رو
راسش من ک هیچ راه حلی پیدا نکردم ولی همین دوست خودم ک با این موضوع کنار اومد و زمانی ک تو خونه بود رو خوب میخوند 4000 اورد چون پزشکی میخواست موند برا امسال ینی میگم رتبش خوب شد ولی بازم اونی نشد ک میخواست -
mo
ما کرمانشاه هسنیم بعد بخاطر اون چند هفته ای که بخاطر زلزله تعطیل بودیم روزای 4شنبه و5شنبه میکشوننمون مدرسهalirezamoradi1 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
mo
ما کرمانشاه هسنیم بعد بخاطر اون چند هفته ای که بخاطر زلزله تعطیل بودیم روزای 4شنبه و5شنبه میکشوننمون مدرسهاره راس میگین با اون اتفاق وحشتناکی ک افتاد همه رفتن تو شوک شما ک اونجا بودین جای خود دارین بخدا خیلی سخته
-
alirezamoradi1 در گزارش مطالعه روزانه تا کنکور ۹۷ گفته است:
الان اون از ازمون ۵ آبان ب بعد واقعا وضعیتش از من بهتره چون باهم کارنامه میگیرم دارم ب وضوح میبینم اثرش رو
راسش من ک هیچ راه حلی پیدا نکردم ولی همین دوست خودم ک با این موضوع کنار اومد و زمانی ک تو خونه بود رو خوب میخوند 4000 اورد چون پزشکی میخواست موند برا امسال ینی میگم رتبش خوب شد ولی بازم اونی نشد ک میخواستmo
خب همون دوست شما مطمينن اگه خودش میخوند پزشکی میاورد واقعا در حقش ظلم شده شاید سال بعد مشکلی براش پیش بیاد اون وقت اون مدیر مدر سه رو نباید حلال کنه -
راسش یکی از بچه های دیگ مدرسمون هم بود تو کلاس گوش میکرد خونه هم در حد مرگ میخوند بازم رتبش شد 3000
mo خوب اون دیگه ب ایکیو خودش ربط داشته