هر کی یه گزاره

-
Rahman Aa
خب اونم وقتی میخوای دنای یوکاریوت رو ببری این ژنو بزاری اونجا میتونی تو اون لحظه برش دهنده رو ببینی توش -
@0Farzam0 خب میدونم فرزام دارم میگم این تحلیلی که تو کردی گفتی یا این یا اون من میگم اینو کی گفته بهت چون برا من سوال شد الان تو میگی زن باشه دمارو افزایش میده دیگه کاهش نمیده پس غلطه من میگم این دید که اینجوریی بگیو کی گفته بهت اینو نمیفهمم
Rahman Aa
ببین
نگفته در انسان می تواند باعث افزایش یا کاهش شود.
گفته در انسان باعث افزایش یا کاهش می شود. به نوعی حاوی یک قید است.
مثل اینه که بگی در انسان (سالم بودن یا نبودنش رو چیزی نگفته) کروموزوم بیست و یک سه تاست. این غلطه ولی اگه بگه کروموزوم بیست و یک می تواند سه تا باشد درسته.هر چند فکر می کنم می تونست بهتر مطرح کنه سوال رو
درست شد؟
-
Rahman Aa
باید بریم از این دیار
️
-
@azerimatah خب بنظر من این تخحلیل ها اشتباهه (نظر بقیه محترمه ولی من مخالف این تحلیلم ) بنده تا الان هرچیی تست میزدم وازه یا که میومد میگفتم باید کاندید های من یکیشو قبول کنن یا هردوشو بلاخره برخی یکیشو قبول کنن برخیی یکی دیگشو اگر یه کاندید من هیچ کدوم قبول نکنه در صورتی که سوال قید کلی هر و... داره گزینه پر میشد
حالا گزاره میگه خون میتونه دماری بدنو کاهش یا افزایش میده من میگم بلاخره خون در بعضی جا ها دمارو کم میکنه بعضی جا ها زیاد ولی نمیدونم طراح به ه دلیلی میگه غلطه این حقیقتش رفت رو مخم وسط شیمی دارم زیست میخونم
-
گزاره
پادتن ممکن است توسط سلول های پوششی مویرگ ترشح شوند.
منبع فکر کنم آیکیو -
@azerimatah
گزاره درسته
من دلیل آیکیو رو می نویسم
چون بعضی مواقع پادتن از خون خارج میشه، برای خارج شدن باید وارد سلول دیواره مویرگ بشه و بعد از اون خارج بشه.
این خارج شدن به ترشح تعبیر میشه -
@azerimatah
گزاره درسته
من دلیل آیکیو رو می نویسم
چون بعضی مواقع پادتن از خون خارج میشه، برای خارج شدن باید وارد سلول دیواره مویرگ بشه و بعد از اون خارج بشه.
این خارج شدن به ترشح تعبیر میشه -
@0Farzam0
واقعیتش سوال منم همینه.
شاید پادتن ها درون وزیکول قرار میگیرن و بعد وارد و خارج میشن که اگزوسیتوز باشه
نمی دونم -
@0Farzam0
واقعیتش سوال منم همینه.
شاید پادتن ها درون وزیکول قرار میگیرن و بعد وارد و خارج میشن که اگزوسیتوز باشه
نمی دونم -
@0Farzam0
سوال 563 آیکیو یازدهمالبته اگر سال انتشار فرق کنه ممکنه شماره سوال هم تفاوت کنه
-
@0Farzam0
آیکیو یازدهم -
@0Farzam0 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@azerimatah
تستو یادتونه از کدوم کتاب زیست ایکیو زدین؟آیکیو اینو گفته
در مورد هر پادتن ترشح شده به محیط داخلی... گفته دقت کنید که علاوه بر یاخته پادتن ساز، یاخته پوششی مویرگ نیز می تواند با برون رانی؛ پادتن ها را از خود خارج کند.
نص صریح کتاب آیکیو
-
@0Farzam0 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@azerimatah
تستو یادتونه از کدوم کتاب زیست ایکیو زدین؟آیکیو اینو گفته
در مورد هر پادتن ترشح شده به محیط داخلی... گفته دقت کنید که علاوه بر یاخته پادتن ساز، یاخته پوششی مویرگ نیز می تواند با برون رانی؛ پادتن ها را از خود خارج کند.
نص صریح کتاب آیکیو