سینتیک
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها میشه لطفا این سوال رو توضیح بدید نمی فهمم اصلا
چون تازه وارد این مبحث شدم ممکنه که سوالم ساده باشه ،فقط اگه میشه علت رد هر کدوم رو بگید
@تجربیا @یازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
-
بچه ها میشه لطفا این سوال رو توضیح بدید نمی فهمم اصلا
چون تازه وارد این مبحث شدم ممکنه که سوالم ساده باشه ،فقط اگه میشه علت رد هر کدوم رو بگید
@تجربیا @یازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402تجربینوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط DexterMoreRight انجام شدهپرستو بابایی
خب تو این سوالا ما باید بر اسا ضرایب استوکیومتری پیش بریم...
غلظت واکنش دهنده که با افزایش زمان کم میشه و غلظت فرآورده برعکسش، زیاد میشه...
هر چی ضریب استوکیومتری واکنش دهنده بیشتر باشه ، بیشتر به سمت پایین حرکت میشه و هر چی ضریب استوکیومتری فرآورده بیشتر باشه غلظتش بیشتر میشه . ولی خب معمولا به ازای هر ترکیب شرکت کننده در واکنش ما یه خطی میکشیم...
اینکه اینجا کلا دو تا خط کشیده یکم مبهمه پاسخنامه گزینه چند زده؟
شاید دو باشه... -
پرستو بابایی
خب تو این سوالا ما باید بر اسا ضرایب استوکیومتری پیش بریم...
غلظت واکنش دهنده که با افزایش زمان کم میشه و غلظت فرآورده برعکسش، زیاد میشه...
هر چی ضریب استوکیومتری واکنش دهنده بیشتر باشه ، بیشتر به سمت پایین حرکت میشه و هر چی ضریب استوکیومتری فرآورده بیشتر باشه غلظتش بیشتر میشه . ولی خب معمولا به ازای هر ترکیب شرکت کننده در واکنش ما یه خطی میکشیم...
اینکه اینجا کلا دو تا خط کشیده یکم مبهمه پاسخنامه گزینه چند زده؟
شاید دو باشه...فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb
ممنونم بابت توضیحاتتون ؛گزینه ۳ درسته -
@AmirReza-Bhb
ممنونم بابت توضیحاتتون ؛گزینه ۳ درستهپرستو بابایی
لطف میکنید جوابشو بفرستید ببینم چجوری حل کرده... -
پرستو بابایی
لطف میکنید جوابشو بفرستید ببینم چجوری حل کرده...فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@AmirReza-Bhb
بفرماییدپرستو بابایی
واقعا مسخره بود...
این سوال واقعا غیر کنکوریه
طراح یه ترکیب دلخواهو در نظر گرفته و طبق اون حل کرده که خیلی استاندارد نیس... -
@AmirReza-Bhb
بفرماییدنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی سلام چون شیب مصرف واکنش دهنده بیشتره باید حداقل ضریب یکی از واکنش دهنده ها بیشتر از فرآورده ها باشه... چون سرعت متناسب با ضریبشونه
در کل سینتیک خیلی نچسبه مثل تفلون میمونه -
پرستو بابایی
واقعا مسخره بود...
این سوال واقعا غیر کنکوریه
طراح یه ترکیب دلخواهو در نظر گرفته و طبق اون حل کرده که خیلی استاندارد نیس...فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb
آره واقعا یه جوری بود سوالش -
پرستو بابایی سلام چون شیب مصرف واکنش دهنده بیشتره باید حداقل ضریب یکی از واکنش دهنده ها بیشتر از فرآورده ها باشه... چون سرعت متناسب با ضریبشونه
در کل سینتیک خیلی نچسبه مثل تفلون میمونهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ŕèźà
اهااااا حالا متوجه شدم ؛خیلی ممنون -
-
پرستو بابایی سلام چون شیب مصرف واکنش دهنده بیشتره باید حداقل ضریب یکی از واکنش دهنده ها بیشتر از فرآورده ها باشه... چون سرعت متناسب با ضریبشونه
در کل سینتیک خیلی نچسبه مثل تفلون میمونه@Ŕèźà
این ایدیاتونو این شکلی میکنید بعدا نمیتونیم منشن کنیم مث ادم تایپ کنید دا
️
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa ++++++++++++
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa باش عوضش میکنم
اسمم خیلی بلند بود
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ŕèźà کجاش بلند بود فقط یدونه ر داره
-
@Ŕèźà
اهااااا حالا متوجه شدم ؛خیلی ممنوننوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی من الان پاسخنامه رو دیدم کپیش گفتم که
چطور شد حرف منو فهمیدین
اگه واقعا متوجه نشدید بگید -
پرستو بابایی من الان پاسخنامه رو دیدم کپیش گفتم که
چطور شد حرف منو فهمیدین
اگه واقعا متوجه نشدید بگیدنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ŕèźà عه عه عه تو هم مث من شدیی
ممنون=90 درصدنفهمیده
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@REZA-DOLATSHAA
-
پرستو بابایی من الان پاسخنامه رو دیدم کپیش گفتم که
چطور شد حرف منو فهمیدین
اگه واقعا متوجه نشدید بگیدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@REZA-DOLATSHAA
نه نه باور کنید فهمیدم واقعا
من معمولا پاسخنامه رو نمی فهمم مگه اینکه خودم جوابو درست به دست بیارم
️