کمک به دوست عزیزمون
-
atefeh75 یکم به خودت تلقین کن تلقین خیلی موثره به موفقیت فک کن مگه میشه نتونی توی ۷ماه از پس چنتا کتاب برنیای؟
تو درس خوندن چیزی که خیلی مهمه مروره دائم باید چیزایی رو که میخونی مرور کنی و یه چیز دیگه این که تمام روز رو اختصاص به یه درس نده چنتا درس رو باهم بخون عمومی و اختصاصی
درسای ریاضی و فیزیک رو باهم تو یه روز نذار همچنین زیست وشیمی -
توی درس ها هم مثلا شیمی اول حفظیاتت رو خوب کن بعد حل مسئله توی زیست هم خیییییللللللییییییی تست بزن و این که ادبیات روزی ۱۵ دقیقه قرابت کار کن لغات ادبیات رو باید تا میتونی مرور کنی تو زبان هم هر روز یه ریدینگ کار کن ریاضی و فیزیک هم با تست زدن سنامه خوندن میشه
-
توی درس ها هم شیمی اول حفظیاتت رو خوب کن بعد حل مسئله توی زیست هم خیییییللللللییییییی تست بزن و این که دیگه ادبیات روزی ۱۵ دقیقه قرابت کار کن لغات ادبیات رو باید تا میتونی مرور کنی تو زبان هم هر روز یه ریدینگ کار کن ریاضی و فیزیک هم با تست زدن تو سطح های مختلف و درسنامه خوندن میشه یادش گرفت
-
-
@mahtab77 ب نظرت یه فصل زیست و که خوندی و تستاشو کامل زدیو نکاتو توکتاب نوشتی.بعدا برا مرور فقط همونو با نکاتو باید بخونم یا کتاب تست جدید بگیرم باز با تست مرورش کنم؟؟؟؟
atefeh75 ببین مشاورم به من گفته هر درسی رو که تست میزنم تستای مبهم و نکته دار و خاصش بنویسم ولی هنوز نگفته که باهاشون چی کار کنم ولی برای زیست تا میتونی کتاب رو بخون هرچه قدر هم که درسنامه از کتابای مختلف خوندی و فیلم اموزشی دیدی با متن کتاب خیلی مهمه سعی کن روی متن کتاب خیلی مسلط باشی و جمله بندی کتاب رو حفظ کنی زیست کلا باید تست زیاد و متنوع بخوره ولی بهتر اینه که روی متن کتاب مسلط باشی وقتی کامل به اندازه ی یک معلم زیست به کتاب مسلط شدی اونوقت زیست رو باتست ترکیبی مرور کن
-
atefeh75 ببین مشاورم به من گفته هر درسی رو که تست میزنم تستای مبهم و نکته دار و خاصش بنویسم ولی هنوز نگفته که باهاشون چی کار کنم ولی برای زیست تا میتونی کتاب رو بخون هرچه قدر هم که درسنامه از کتابای مختلف خوندی و فیلم اموزشی دیدی با متن کتاب خیلی مهمه سعی کن روی متن کتاب خیلی مسلط باشی و جمله بندی کتاب رو حفظ کنی زیست کلا باید تست زیاد و متنوع بخوره ولی بهتر اینه که روی متن کتاب مسلط باشی وقتی کامل به اندازه ی یک معلم زیست به کتاب مسلط شدی اونوقت زیست رو باتست ترکیبی مرور کن
-
سلام صبا
پیشنهاد می کنم حتما صفحه پایین رو ببینی :smiling_face_with_open_mouth:
https://forum.alaatv.com/category/86/مشاوره-رسمی-آلاءروش های برنامه ریزی هست نگاه کنی
از برنامه های آلا هم می تونه استفاده کنی
و چندتا نکته بگم
این آزمونی که گفتی برای جمع بندی هست؟
من پیشنهادم اینه-
رو نقطه قوت هات تمرکز کنی و رو اونا به تسلط لازم برسی به چند دلیل
اگه به این مباحث بی توجهی کنی و فکر کنی بلدی و لازم نیست بخونی
ممکنه جواب اشتباه بدی چون مرور نکردی شک کنی بین گزینه ها و حتی ممکنه سر جلسه بفهمی نمی تونی سوالی از این مباحث رو حل کنی و اعصابت خورد بشه چون فکر می کردی بلدی اینا رو
پس قبل هرکاری نقطه قوت هات رو به تسلط کامل برسون -
مباحثی که قبلا خوندی اما وضعیتت تو اونا تثبیت نشده رو به حالت پایداری برسون
اگه لازمه دوباره بخونی بخون اگه لازم تست بیشتری بزنی بزن و در نهایت مرور یادت نره
این سوالا هم ممکنه برات نمره منفی بیاره پس باید کار کنی تا این اتفاق نیافته -
ازبین مباحثی که تا حالا نخوندی یا تو اونا ضعیف هستی یه اولویتی برای خودت مشخص کن
یکی از مشاوران یه بار یه حرفی زدن من که خوشم اومد
گفتن : جمع بندی داریم .کم بندی داریم اما نیم بندی نداریمامیدوارم صحبت هام برات مفید باشه
پ ن : برسی می کنیم ببینیم چرا خودت نتونستی سوالت رو ارسال کنی
-
-
atefeh75 من برناممو ب دونفر میدم کسایی ک توان مالیشو ندارند ولی خدایی ب کس دیگه ندید فقط خودتون استفاده کنید چون یک و خورده ای پام اب خورده ولی هرکسی ک توان مالیشو نداره مشاور بگیره میدم بهش...بجاش برام دعا کنید...واین برنامه خصوصی شده هست مختص منه مثللا شما کلاس میری من نمیرم ...شما دانش اموزی من نیستم میتونی خودت تغیرات ایجاد کنی توش
-
atefeh75 من برناممو ب دونفر میدم کسایی ک توان مالیشو ندارند ولی خدایی ب کس دیگه ندید فقط خودتون استفاده کنید چون یک و خورده ای پام اب خورده ولی هرکسی ک توان مالیشو نداره مشاور بگیره میدم بهش...بجاش برام دعا کنید...واین برنامه خصوصی شده هست مختص منه مثللا شما کلاس میری من نمیرم ...شما دانش اموزی من نیستم میتونی خودت تغیرات ایجاد کنی توش
@d البته بدون مشاور اینقدر شدهr-sogand-77
-
-
@dr-sogand-77 من فارغ التحصیلم.و مجبورم بین مشاورو آزمونا یکیو انتخاب کنم و با کتابا دو سه سال پیش جلو برم.تو یه شهر کوچیکم و هرچی میگردم مشاور پیدا نمیکنم.واقعا دیگه بریدم
atefeh75 من ازموننمیدم ولی بزنامم جوری تنظیم شده ک روزی هشت ساعت میخونم توی پنج ماه همکتاب های تموم میشد و دو الی س دور. مرور داره...ویک ماه اخر هم دوبارع میتونم مرور کنم و تست زماندار بزنم فقط کافیع ب برنامه پایبند باشی برنامه خیلی خوبیه..خیلی سبکه ولی برای دروس عمومیش یکم سنگینه مثلا مجوری توی یک روز دو درس دین و زندگی بخونی یا دو درس ادبیات