استوکیومتری
-
امیدوارم بفهمی
-
این جواب خودش بود . با کسر زنجیری زیاد پیش نمیرم برا همین ازتون پرسیدم بینم پیش ساخته چجور میشه
@H-hy در استوکیومتری گفته است:
این جواب خودش بود . با کسر زنجیری زیاد پیش نمیرم برا همین ازتون پرسیدم بینم پیش ساخته چجور میشه
-
Kourosh Mousavi ممنون. من کلا خودم فقط خطی بلد بودم ولی الان دیگه چند وقتی بود که از همین پیش ساخته استفاده میکردم ولی واقعا خطی یه چیز جداست . دوباره دارم سعی میکنم تا جایی که میشه خطی دوباره برم
-
سلام . لطفا اینو با کسر های پیش ساخته حل میکنید؟؟؟؟
جواب میشه گزینه 4
-
@H-hy سلام
بنظرم گزینه یکه ده بار حلش کردم همش یک درمیاد
جاییشم فکر نکنم اشتباه کرده باشم
شما خودتون چند بدست میارین -
Ainoor غلظت در حجمه خب که میشه مول و ضریب کافیه
چگالی در حجمه که میشه جرم و جرم مولی هم لازمه
ده بار چکش کردم اصلا نمیدونم کجاش مشکل داره
شایدم پاسخنامه اشتباه کرده چون بازده رو برعکس ضرب کرده نگا کن -
من خودمم اصن یه چیز دیگه به دست میارم :
-
من خودمم اصن یه چیز دیگه به دست میارم :
-
@REZA-DOLATSHAA ممنون . چندین بار حل کردم ولی یه عدد به دست میومد. حدود 87 بود :
-
@REZA-DOLATSHAA ممنون . چندین بار حل کردم ولی یه عدد به دست میومد. حدود 87 بود :
@REZA-DOLATSHAA ممنون . چندین بار حل کردم ولی یه عدد به دست میومد. حدود 87 بود
خطی حل کن
اسکرین شات از ماشین حساب که دادم رو نگاه کن نفهمیدی بگو توضیح بدم -
@REZA-DOLATSHAA ممنون . چندین بار حل کردم ولی یه عدد به دست میومد. حدود 87 بود
خطی حل کن
اسکرین شات از ماشین حساب که دادم رو نگاه کن نفهمیدی بگو توضیح بدمKourosh Mousavi الان دیدم کسر بازده درصدی رو رو اشتب میرفتم . خیلی ممنون .باید برعکس میزاشتم .
-
Kourosh Mousavi الان دیدم کسر بازده درصدی رو رو اشتب میرفتم . خیلی ممنون .باید برعکس میزاشتم .
-
@H-hy با کلی زحمت فهمیدم از اونجا که هردو واکنش دهنده هستن اگه با روش کسر های پیش ساخته پیش میری باید بزاری آخر سر ضرب کنی
خیلی نکته ساده ای بود