گیرنده وضعیت
-
سلام
بچه ها گیرنده وضعیت سازی پیدا میکنه یا نه؟
بعضی جاها میگه سازش پیدا میکنه بعضی جاها میگه نه!دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشم-پرو-زیست یازدهم دوازدهم تجربی
-
البته استاد موقاری گفتن سازش پیدا نمیکنه ولی باز گیج شدم بخاطر منابع دیگه و بخوام با منطق خودمم بهش فک کنم ساطش پیدا نمیکنه.
شمام جواباتونو بگید مطمئن شم -
سلام نه سازش پیدا نمی کنه ،شکل کتاب رو هم نگاه کنی متوجه میشی که انتهای دندریتش آزاده
همون شکل فصل ۲ یازدهم گفتار اول آخرین صفحه اگه اشتباه نکنم -
سلام نه سازش پیدا نمی کنه ،شکل کتاب رو هم نگاه کنی متوجه میشی که انتهای دندریتش آزاده
همون شکل فصل ۲ یازدهم گفتار اول آخرین صفحه اگه اشتباه نکنمپرستو بابایی مرسی
-
همون شکل فصل ۲ یازدهم گفتار اول آخرین صفحه اگه اشتباه نکنمپرستو بابایی
درباره اینکه سازش پیدا می کنه یا نه مطمئن نیستم
اما دلیل اینکه نمی کنه اینه که انتهای دندریت آزاده؟ یعنی هر کدوم دیگه که آزاد بود سازش پیدا نمی کنه؟ -
پرستو بابایی
درباره اینکه سازش پیدا می کنه یا نه مطمئن نیستم
اما دلیل اینکه نمی کنه اینه که انتهای دندریت آزاده؟ یعنی هر کدوم دیگه که آزاد بود سازش پیدا نمی کنه؟Reza-H
سلام صبحتون بخیر ،بله همینطوره
گیرنده درد و حس وضعیت انتهای دندریت آزاد دارن (بافت پیوندی چند لایه اطرافشون نیست ) به همین خاطر سازش ناپذرین. -
Reza-H
سلام صبحتون بخیر ،بله همینطوره
گیرنده درد و حس وضعیت انتهای دندریت آزاد دارن (بافت پیوندی چند لایه اطرافشون نیست ) به همین خاطر سازش ناپذرین.پرستو بابایی
آها ممنون 🌹🌹🌹 -
همون شکل فصل ۲ یازدهم گفتار اول آخرین صفحه اگه اشتباه نکنمپرستو بابایی سلام وقت بخیر
مطمئنید سازش ناپذیره ! بنظر من سازش پذیره . مثلا کسی که عینک زده دیگه بعد مدتی حسش نمیکنه و ...
درد سازش ناپذیر بود ولی حس وضعیت سازش پذیره -
پرستو بابایی سلام وقت بخیر
مطمئنید سازش ناپذیره ! بنظر من سازش پذیره . مثلا کسی که عینک زده دیگه بعد مدتی حسش نمیکنه و ...
درد سازش ناپذیر بود ولی حس وضعیت سازش پذیره@REZA-DOLATSHAA
این مثال رو آقای موقاری هم گفت (که البته فکر می کنم مربوط میشه به گیرنده فشار )ولی در حینش هم تاکید کردن که سازش ناپذیر هستش ؛بازم از جا های دیگه تحقیق می کنم اگه سازش پذیر بود میگم -
@REZA-DOLATSHAA
این مثال رو آقای موقاری هم گفت (که البته فکر می کنم مربوط میشه به گیرنده فشار )ولی در حینش هم تاکید کردن که سازش ناپذیر هستش ؛بازم از جا های دیگه تحقیق می کنم اگه سازش پذیر بود میگمپرستو بابایی ممنون میشم 🙏
-
تنها گیرنده ای که طبق کتاب ما سازش پیدا نمیکنه گیرنده درد هست
(ولی گیرنده درد و گیرنده حس وضعیت انتهای دندریت آزاد هستن و این ربطی به سازش پذیری فک نکنم داشته باشه ینی کتاب که اصلن نگفته) -
@erfan-professional
Rahman Aa
اقا ولی یکم منطقی نیستا مثلا اگ زیاد دراز بکشی وقتی داری راه میری بدنت تشخیص نمیده داره چیکار میکنه ؟😂😐 -
@erfan-professional
Rahman Aa
اقا ولی یکم منطقی نیستا مثلا اگ زیاد دراز بکشی وقتی داری راه میری بدنت تشخیص نمیده داره چیکار میکنه ؟😂😐@Soniaaa
اگه آدم سالم باشه مادامی که خوابیده یا راه میره میدونه داره چیکار میکنه 😐😂
بعد دوستمون مثال عینک رو زدن که بعد از مدتی حس نمیشه اون سازش گیرنده فشار هست مثل لباس رو بدن .
البته اینا رو داریم بر اساس کتاب خودمون میگیم . وگرنه شاید چیزایی دیگه هم باشن که سازش پیدا نمیکنن -
@Soniaaa
اگه آدم سالم باشه مادامی که خوابیده یا راه میره میدونه داره چیکار میکنه 😐😂
بعد دوستمون مثال عینک رو زدن که بعد از مدتی حس نمیشه اون سازش گیرنده فشار هست مثل لباس رو بدن .
البته اینا رو داریم بر اساس کتاب خودمون میگیم . وگرنه شاید چیزایی دیگه هم باشن که سازش پیدا نمیکنن@erfan-professional
😂😑✋🏻قانع شدم