گزینه چند ؟
-

سلام ؛بچه ها فقط بگید جواب میشه گزینه چند خودم بقیه رو متوجه میشم ،تشکر 🌸 -

سلام ؛بچه ها فقط بگید جواب میشه گزینه چند خودم بقیه رو متوجه میشم ،تشکر 🌸پرستو بابایی سلام. گزینه ۱ درسته به نظرم
-

سلام ؛بچه ها فقط بگید جواب میشه گزینه چند خودم بقیه رو متوجه میشم ،تشکر 🌸پرستو بابایی
گزینه یک جوابه -

@0yasin-sh0
@REZA-DOLATSHAA
Amir ali Nikfardچرا 2 نمیشه؟
ممکنه منظورش هنگام بلوغ باشه که fsh و LH افزایش پیدا می کنن -
@0yasin-sh0
@REZA-DOLATSHAA
ممکنه منظورش هنگام بلوغ باشه که fsh و LH افزایش پیدا می کننReza-H افزایش FSH سرتولی رو تحریک میکنه که ربطی به رویش مو نداره
-
Reza-H افزایش FSH سرتولی رو تحریک میکنه که ربطی به رویش مو نداره
Amir ali Nikfard
نگفته الزاما به واسطه اون. گفته به دنبال. یعنی ممکنه بعدش اتفاق بیفته.حالا اینکه بهش ربطی داره یا نه مهم نیس
یعنی مثلا ممکنه همزمان با FSH، LH هم افزایش پیدا کنه و به دنبال این اتفاقا ، بروز صفات ثانویه اتفاق بیفته -
Amir ali Nikfard
نگفته الزاما به واسطه اون. گفته به دنبال. یعنی ممکنه بعدش اتفاق بیفته.حالا اینکه بهش ربطی داره یا نه مهم نیس
یعنی مثلا ممکنه همزمان با FSH، LH هم افزایش پیدا کنه و به دنبال این اتفاقا ، بروز صفات ثانویه اتفاق بیفتهReza-H در گزینه چند ؟ گفته است:
Amir ali Nikfard
یعنی مثلا ممکنه همزمان با FSH، LH هم افزایش پیدا کنه و به دنبال این اتفاقا ، بروز صفات ثانویه اتفاق بیفتهما به اینکه همزمان با FSH چی ترشح میشه کاری نداریم سوال داره میگه به دنبال افزایش FSH یعنی منظورم فقط همین هورمونه،با ترشح FSH، هورمون LH ترشح نمیشه!
-
@0yasin-sh0
@REZA-DOLATSHAA
ممکنه منظورش هنگام بلوغ باشه که fsh و LH افزایش پیدا می کنن -
خب متشکرم از همگی ،اما پاسخنامه زده گزینه ۴ 😶
-
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
خب متشکرم از همگی ،اما پاسخنامه زده گزینه ۴ 😶
پرستو بابایی اشتباه کرده احتمالا
دلیلش چیه ! -
پرستو بابایی اشتباه کرده احتمالا
دلیلش چیه !@REZA-DOLATSHAA
نمی دونم پاسخنامه کلیدی بود -
اما فکر می کنم به خاطر اینکه گفته تخمدان پس کلمه ممکن نیست درسته براش و جواب بشه گزینه ۴
اما گزینه ۱ هم .. -

سلام ؛بچه ها فقط بگید جواب میشه گزینه چند خودم بقیه رو متوجه میشم ،تشکر 🌸پرستو بابایی سلام
گزینه1 fsh بر سرتولی اثر میزاره و سرتولی هم با ترشحاتش در تمایز زام یاختک ها اثر گذاره! پس وقتی fsh کم بشه ممکنه تمایز زام یاختک ها کلا داغون بشه و اسپرم های ناقصی به وجود بیاد. پس گزینه1غلطه چون گفته ممکن "نیست" در حالی که ممکن هست.
گزینه2 هم غلطه یاخته های بینابینی برای lh گیرنده دارن نه fsh
گزینه3 باز غلطه تستوسترون اخه چه تاثیری بر فرایند های تولید مثلی زنان داره؟!!
گزینه4 درسته چون چون تخریب دیواره تخمدان و قاعدگی ربطی به هم ندارند پس لفظ ممکن نیست براش درسته.(اگه به جای تخمدان گفته بود رحم گزینه غلط میشد) -
پرستو بابایی سلام
گزینه1 fsh بر سرتولی اثر میزاره و سرتولی هم با ترشحاتش در تمایز زام یاختک ها اثر گذاره! پس وقتی fsh کم بشه ممکنه تمایز زام یاختک ها کلا داغون بشه و اسپرم های ناقصی به وجود بیاد. پس گزینه1غلطه چون گفته ممکن "نیست" در حالی که ممکن هست.
گزینه2 هم غلطه یاخته های بینابینی برای lh گیرنده دارن نه fsh
گزینه3 باز غلطه تستوسترون اخه چه تاثیری بر فرایند های تولید مثلی زنان داره؟!!
گزینه4 درسته چون چون تخریب دیواره تخمدان و قاعدگی ربطی به هم ندارند پس لفظ ممکن نیست براش درسته.(اگه به جای تخمدان گفته بود رحم گزینه غلط میشد)a_ejl
متوجه شدم ممنونم -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
Rahman Aa
ممنونم آقای عاطفت ،متوجه شدم 🌹