هر کی یه گزاره

-
@0Farzam0
پس زوائد سیتو نگیریمشون
متشکر -
تبدیل حافظه کوتاه مدت به بلند مدت در افرادی که هیپوکامپ به آنها با جراحی برداشته شده است از بین میرود
بخش از دستگاه عصبی محیطی انسان که به ماهیچه دیافراگم پیام عصبی را منتقل می کند سبب تنظیم قطر سرخرگ های کرونری نیز می شود
این دوتا گزاره رو تحلیل کنید
-
تبدیل حافظه کوتاه مدت به بلند مدت در افرادی که هیپوکامپ به آنها با جراحی برداشته شده است از بین میرود
بخش از دستگاه عصبی محیطی انسان که به ماهیچه دیافراگم پیام عصبی را منتقل می کند سبب تنظیم قطر سرخرگ های کرونری نیز می شود
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
غلط، چون مختل میشه نه اینکه کلا از بین بره
-
غ؟
اینو راستش مطمئن نیستم ولی نظرم اینه که تنظیم قطر سرخرگ های کرونری که ماهیچه های صافشون رو تنظیم میکنه کار خودمختاره
ولی تنظیم ماهیچه دیافراگم کار پیکریه با اینکه کارش غیرارادیه -
غ؟
اینو راستش مطمئن نیستم ولی نظرم اینه که تنظیم قطر سرخرگ های کرونری که ماهیچه های صافشون رو تنظیم میکنه کار خودمختاره
ولی تنظیم ماهیچه دیافراگم کار پیکریه با اینکه کارش غیرارادیه@0Farzam0
حله مرسی -
ترک وابستگی همیشگی به مصرف یک ماده همانند مصرف آن سبب مشکلات جسمی و روانی در افراد می شود
والا من اینو با اطلاعات عمومی جواب دادم نمیدونم کجای کتابه ممنون میشم بگید از کجا برداشت شده
-
ترک وابستگی همیشگی به مصرف یک ماده همانند مصرف آن سبب مشکلات جسمی و روانی در افراد می شود
والا من اینو با اطلاعات عمومی جواب دادم نمیدونم کجای کتابه ممنون میشم بگید از کجا برداشت شده
@Soniaaa
چاپ۹۹
-
@H-Shajarian
درود متقابل
پس نظرت راجب این گزاره چیه
در لبه پایینی تالاموس ها مرکزی است که در عقب آن قسمتی از مغز میانی قرار دارد -
@Soniaaa
چاپ۹۹
حسین نعمتی
کجای این نوشته ترک موجب عوارض روانیه -
حسین نعمتی
حسین نعمتی
Rahman Aa
کور هم شدم خداروشکر -
ممنون از همگی
-
سونیا من کلا یه نکته از این دارم بی ربطه ولی گفتم بگم
همه اعتیاد ها جنبه روانی دارند ولی همشون فیزیکی نه
@0Farzam0
موقاری گفته بود اینو منم نوشتم بازم تشکر -
در نوعی یاخته عصبی هرزمان که اختلاف پتانسیل بین دو سوی غشای برای دومین بار به ۳۰ میلی ولت
نزدیک میشود
منظور این عبارت کجای نمودار پتانسیل عمل هستش